Informacja prasowa – Hochland PolskaStyczeń 2018Stanowi bogate źródło pełnowartościowego białka, witamin oraz wapnia cennego dla naszych kości i zębów. Ser żółty, bo o nim mowa, pełni ważną rolę w zbilansowanej die
Zimowe dni, zwłaszcza jeśli za oknem jawią się nie jako bajkowe, śnieżne widoki, a kwintesencja szaro-burej jesieni, wymagają odpowiedniej i najlepiej smakowitej oprawy. Do lata jeszcze daleko, zatem dlaczego by nie pozwolić so
Świąteczny filet z sandacza w sosie holenderskim z serkiem topionymPrzepis poleca Robert Muzyczka, ekspert kulinarny MSM MońkiSkładniki:• 500 g filetu z sandacza• 2 łyżki masła klarowanego• 2 łodygi selera naciowego
Informacja prasowaPoznań, 7 sierpnia 2018 r.Kiedy w weekend zostajemy w mieście, a pogoda dopisuje, warto zabrać rodzinę na kilka godzin do parku i urządzić wyjątkowy piknik. Wspólnie spędzony czas nie tylko dobrze wpłynie
Informacja prasowaWarszawa, 31 sierpnia 2020 r.Zdrowa dieta i samopoczucie u dziecka idą w parzeDobrze się odżywiając, dzieci mają lepszy nastrój i energięSkąd dzieci czerpią energię do zabawy? Dlaczego mają huśtawkę n
Kilka faktów o błonniku.Autor: Adam Adamski, Mistrz Polski w kulturystyce i właściciel firmy cateringowej Fit MalinaBłonnik jest istotnym składnikiem diety. Jest naturalnie występującą substancją, częścią ścian komórek
Informacja prasowa: Sedar S.A.Sierpień 2015Meksykański kurczak w sosie mole z czekoladą i chiliDelikatne mięso Kurczaka Zagrodowego w słodko-ostrej oprawie jest doskonałym daniem dla każdego, kto lubi oryginalne połącznie s
Śledząc mapę kulinarną świata szybko odkryjemy, że zasada „co kraj, to obyczaj” jest szczególnie żywa w kwestii śniadań. Jak wygląda klasyczny, francuski petit déjeuner? Ile kalorii ma wyjątkowo syte śniadanie angiels
Informacja prasowaPoznań, 19 czerwca 2018 r.Lekkie, smaczne i pożywne sałatki to doskonała propozycja na letni obiad. Kiedy nie chce nam się stać przy kuchni lub nie mamy ochoty na gorące dania, warto sięgnąć po jeden z pon
Trudno wyobrazić sobie Wielkanoc bez tradycyjnych wypieków – puszystych bab i wielobarwnych mazurków. Święta to także idealny czas na cukiernicze eksperymenty, których bazą mogą być klasyczne kremy i musy, idealne do wypeł