Informacja prasowa 10 kwietnia 2017 r. Zdrowe drugie śniadanie Często nie zastanawiamy się nad naszym drugim śniadaniem. Biorąc je z domu chwytamy za jogurt lub […]
Warszawa, 15 lipca 2019 r. Informacja prasowa Smak lata w nowej odsłonie: arbuz Sezon letni to idealny czas na sięgnięcie po soczystego i orzeźwiającego arbuza. […]
Warszawa, wrzesień 2016 r. Appetita poleca: aromatyczny stek w mięcie! Poszukiwanie nowych rozwiązań, nieoczywistych połączeń składników, ciekawość innych kultur sprawiają, że dobrze znane potrawy chętnie […]
Informacja prasowa Warszawa, 11 września 2017 r. Kulinarnie mocni są wszędzie Nawet z prostych i niedrogich składników, ziół i przypraw można przygotować smaczne, pomysłowe dania. […]
Informacja prasowa Warszawa, 17 października 2019 r. Czasy, w których żyjemy, gwarantują nam dostępność wszystkich produktów, na jakie tylko mamy ochotę. Nie jest już problemem […]
Czas świątecznych spotkań to również powrót do starych, tradycyjnych receptur. Czyli do wyjątkowego zestawu potraw, które zarezerwowane są tylko na czas grudniowego ucztowania. Kolacja wigilijna […]
Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie” Racibórz, gdzie mieści się siedziba organizatorów programu promocyjnego „Doceń polskie”, obchodzi w tym roku jubileusz 800-lecia nadania praw miejskich. Z […]
W czasie Halloween, poza obowiązkowymi przerażającymi gadżetami, największą furorę robią przekąski, które często do złudzenia przypominają potwory albo rekwizyty z najlepszych filmów grozy. Jak uczcić […]
Informacja prasowa Hochland Polska Wrzesień 2017 KREMOWE SERY HOCHLAND Jak to jest zrobione? Zjadając kanapkę z serem Hochland, zastanawiamy się nieraz jak i z czego […]
Informacja prasowa Grajewo, 16 września 2020 Smaki, które pamiętasz z dzieciństwa Każdy ma smaki, zapachy, dźwięki czy przedmioty, które kojarzą mu się z dzieciństwem i […]