Informacja prasowaPoznań, 19 czerwca 2018 r.Z czym to się je – pasta tahiniKuchenne upodobania Polaków od jakiegoś czasu rozszerzają się o potrawy i składniki pochodzące z Bliskiego Wschodu. Coraz częściej można spotka�
¬Włocławek, 30 stycznia 2018 r.Dzień Zebry świętuj na słodko!Mało kto wie, że 31 stycznia przypada Dzień Zebry, a jednak jest takie święto! Trudno nazwać je popularnym i bardzo poważnym. Zapewne celebrują je głównie
Warszawa, 3 listopada 2020 r.EDYCJA LIMITOWANAGoplana Premium – ekskluzywne praliny na świętaPięknie zapakowane praliny doskonałej jakości to jeden z najchętniej kupowanych prezentów z okazji Bożego Narodzenia. W tym roku
Informacja prasowaWarszawa, 29 sierpnia 2019 r.Lunchbox malucha na 5 z plusem!Za pasem wrzesień, a więc początek roku szkolnego. Choć wakacje dobiegają końca, wiele dzieci nie może doczekać się na spotkanie z rówieśnikami
Informacja prasowaPoznań, 26 października 2016 r.Białko – dlaczego nie może go zabraknąć w jesiennej diecie?Odpowiednia dieta to przepis na zdrowie i dobre samopoczucie, dlatego powinniśmy o niej pamiętać przez cały rok.
Warszawa, 03.06.2019 r.Akcja promocyjna„Chrupnij kasę” w loterii wafli Familijnych!Najbardziej rodzinne wafelki w Polsce rozdają kasę! Przez dwa miesiące, od 1 czerwca do 31 lipca, trwa loteria wafli Familijnych pod hasłem
Warszawa, 19.09.2018 r.Oferta limitowana: Jeżyki kokosowe w białej czekoladzieGoplana wprowadza na rynek limitowaną edycję Jeżyków White Coconut. Kultowe ciastka słynące z wyjątkowej kompozycji składników, zostały wzbogac
INFORMACJA PRASOWAWarszawa, 12 grudnia 2019 r.POCZUJ SMAK KARAIBSKIEJ PRZYGODYZ CAPTAIN JACKDo Polski zbliża się najgorętszy okres w roku – karnawał pod banderą Captain Jack! Wszyscy śmiałkowie będą mieli szansę powalcz
Warszawa, 9 października 2019 r.Informacja prasowaKorzenne nowości od DelectyPoczątek jesieni to czas, kiedy myśli wielu z nas zaczynają krążyć wokół Bożego Narodzenia. Pierwsze ustalenia u kogo będzie organizowana Wigil
Warszawa, 12 czerwca 2014 rokuW restauracji czy fast foodzie? ? raport o polskiej gastronomii Do restauracji chodzi kilka razy w miesiącu, zazwyczaj wybiera sieciowe, zostawiając w lokalu 20-40 zł. Chciałby mieć