Warszawa, 3 września 2018 r.Informacja prasowaSmaczne i zdrowe przekąski do szkoły dla Twojego dzieckaNowy rok szkolny to kolejne wyzwanie dla dzieci, ale i rodziców. Dla tych drugich – zwłaszcza w kwestii kulinarnej. Jak wyn
Informacja dla mediówLay’s i gwiazdy światowego futbolu nakręcają emocje na stadionieWarszawa, 4 marca 2020 r.Ruszyła ogólnoeuropejska kampania reklamowa ulubionej na całym świecie marki przekąsek – Lay’s. W pełnym e
Informacja prasowaPoznań, 20 lutego 2018 r.Poznaj fleksitarianizm i ogranicz bezmięsne potrawy Nowym trendem wśród osób, które stawiają na zdrowy tryb życia jest fleksitarianizm. To dieta, której przestrzeganie wiąże się
Informacja prasowaWarszawa, 18 lipca 2019 r.Przekąska uratuje Cię przed… stresem!Ciężki dzień w pracy, drobne niepowodzenia. Każdy z nas miewa gorsze chwile. Radzimy sobie z nimi na wiele sposobów. Sport, rozmowa z przyjaci
Wrzuć na luz! Czas na ferie!Snowboard, narty, spacery w górskiej scenerii… wybieracie się na ferie zimowe? Koniecznie zabierzcie ze sobą smaczne, pożywne i zdrowe fit & style przekąski Helio z kolekcji Bakaliowe Kieszonko
Informacja prasowaPoznań, 20 grudnia 2017 r.Świąteczne przepisy na wypieki z owocami Święta Bożego Narodzenia zbliżają się do nas wielkimi krokami. To magiczny czas, który spędzamy w rodzinnej atmosferze, często przy dob
Informacja prasowaPoznań, 18 grudnia 2017Już za kilka dni będziemy świętować Boże Narodzenie. Jakie potrawy w tym roku będą królować na naszych stołach? W ten magiczny czas warto zaskoczyć swoich bliskich, podając w pie
Wrocław, 19.03.2018INFORMACJA PRASOWAZdrowy smak natury:Przepis na jajka faszerowane w skorupkach z awokado i pastą z pestkami słonecznikaGenialny przepis na faszerowane jajka, które zachwycą oryginalnym smakiem i wspaniałym
Warszawa, 1 października 2019 r.Informacja prasowaKisiel w nowej odsłonieKisiel to pyszny i lekkostrawny deser, który można jeść zarówno na ciepło, jak i wystudzony. Świetnie sprawdza się jako rozgrzewający poczęstunek w
Informacja prasowaWarszawa, 14 czerwca 2018 r.Większość z nas, bo aż 64 proc planując jedzenie do pracy, decyduje się na samodzielnie zrobione kanapki czy sałatki. 39 proc. je obiady przygotowane w domu, a 37 proc. wybiera zdr