Informacja prasowaWarszawa, 12 września 2017Czas na bakaliowe świeże zbiory Wrzesień to dobry czas, w którym dojrzewają najbardziej wartościowe w składniki odżywcze owoce i rozpoczynają się ich świeże zbiory. Ze specjal
Informacja prasowaPoznań, 26 lutego 2018 r.Już za miesiąc przywita nas długo oczekiwana wiosna. To doskonały moment, aby zadbać o dietę, która ma znaczący wpływ na nasze zdrowie i wygląd zewnętrzny. Wystarczy zastosować
W twoim koszu ląduje rocznie 2000 zł. Podpowiadamy, jak to zmienić Przeciętny Polak marnuje około 52 kilogramów żywności w skali roku. Zacznij nad tym panować, oszczędzając pieniądze i ekosystem. Pomóc może ergonomiczny
Informacja prasowaCzerwiec 2017„Piekielnie dobry placek z wiśniami” jak z Twin Peaks – poznaj przepis!Gdy urocza Laura Palmer wyjawiła agentowi Cooperowi, że spotkają się za 25 lat, nikt nie przypuszczał, że ta scena i
Informacja prasowaPoznań, 7 marca 2018 r.Coraz częściej w opisach polskich restauracji pojawia się nazwa „kuchnia fushion”. Co oznacza ten kulinarny trend? To umiejętne łączenie tradycyjnych przepisów z różnych zakątk�
Informacja prasowaWarszawa, 04 czerwca 2019 r.Według badań Bakalland aż 85 proc. Polaków zwraca uwagę na jakość produktów spożywczych. To najważniejszy czynnik wpływający na decyzje zakupowe konsumentów w naszym kraju.
Informacja prasowaPoznań, 20 listopada 2017 r. Herbaciane wierzenia i przesądy – jak wróżyć z fusów?Andrzejki to wyjątkowe święto, które zwyczajowo obchodzone jest w wigilię dnia świętego Andrzeja, czyli w noc z 2
Informacja prasowa – Hochland PolskaGrudzień 2019Pyszne śniadania na zimowe poranki!Zimowy posiłek o poranku powinien być ciepły, sycący i dawać mnóstwo energii dla naszego organizmu. Wypróbuj przepis na placuszki owsiane
Informacja prasowaWarszawa, XX stycznia 2018Dzień Mamy, to wyjątkowy moment w roku, który warto uczcić w szczególny sposób. Najlepszym pomysłem, który na pewno zaskoczy każdą mamę, będzie przygotowanie słodkiego, bezoweg
Informacja prasowaPoznań, 9 maja 2018 r.Hummus to tradycyjna pasta z ciecierzycy, która jest wykorzystywana w kuchni Bliskiego Wschodu. W Polsce z roku na rok cieszy się coraz większą popularnością, a w Internecie można znale