Informacja prasowaPoznań, 9 października 2017 r.Herbata z mlekiem na trzy sposobyPopularna w Polsce bawarka kiedyś kojarzyła się głównie z młodymi mamami – miała wspomagać proces produkcji mleka. Dzisiaj wiadomo już, ż
Jesienne gofry orkiszowo – dyniowe z gruszką. Naturalnie dobre dla dużych i małych łasuchówSezon dyniowy w pełni, warto więc wprowadzić to wyjątkowe warzywo do codziennego, jesiennego menu. Oprócz tradycyjnej dyniowej zupy
Informacja prasowaWarszawa, 3 września 2019Gruzińskie i ormiańskie dania, które pokochali PolacyKuchnia gruzińska zajmuje pierwsze miejsce w sondażach na temat smaków, które Polacy chcieliby spróbować w 2019 roku. Nic dzi
Informacja prasowa nimm2Kwiecień/ Maj 2018Piknik z Drużyną ŚmiejżelkówPrzepis na muffinkiDrużyna Śmiejżelków zaprasza nas do zabawy podczas pikników! W trakcie plenerowych wypadów za miasto zaskoczmy małych i dużych �
Informacja prasowaWarszawa, 4 czerwca 2018 r.Niezwykle popularna w kulinarnej blogosferze i mediach społecznościowych Buddha Bowl to nic innego jak pełnowartościowy, zdrowy i kolorowy posiłek podany w misce wypełnionej po brzeg
Informacja prasowa Londyn, 31 stycznia 2018Najnowsze brytyjskie badanie ufundowane przez California Prune Board, opublikowane w tym miesiącu , um
Informacja prasowaPoznań, 25 kwietnia 2018 r.Kto z nas nie lubi grillować? Bardzo często, jak tylko pogoda pozwoli, majówkowy weekend otwiera sezon grillowy. W końcu nic tak nie cieszy, jak pyszne dania i napoje spożywane w tow
Święto kotleta schabowego – bardziej po polsku być nie może!7 listopada obchodzimy święto kotleta schabowego, który jest nieodłącznym elementem kuchni polskiej. Wiele osób nie wyobraża sobie rodzinnego obiadu bez chrupią
Warszawa, 16 października 2019 r.Informacja prasowaOwocowe czwartki, grillowe wtorki… a może babeczkowa środa? Czyli pomysły na Dzień SzefaRynek pracownika wynikający z najniższego od lat bezrobocia sprawia, że firmy prze�
¬Włocławek, 22 lutego 2018 r.Buziaki i cytrynowe całuski!Dzień Niespodziewanego Całusa (24 lutego) to doskonała okazja, by wyrazić na słodko sympatię lub skrywane głębokie uczucia. Wystarczy najpierw zaczaić się w kuch