Informacja prasowaWarszawa, 17 września 2019 r.Ulubieńcem jest jabłko, zaś w kuchni króluje ziemniak – po jakie owoce i warzywa najchętniej sięgają Polacy, a bez których nie wyobrażają sobie gotowania?Z badania przeprow
Informacja prasowaPoznań, 26 marca 2018 r.Wiosenny klimat, suto zastawiony stół, a dookoła wiele uroczych zajączków, baranków i kolorowych pisanek. Tym charakteryzują się radosne Święta Wielkanocy. Jest to także dodatkowa
Wrocław, 18.05.2018INFORMACJA PRASOWAZdrowy smak natury:Aromatyczne placuszki z cukinii i komosy ryżowej z hummusem Do przygotowania dania wykorzystaj Hummus klasyczny Well Well.Komosa ryżowa nie bez powodu zyskuje na popularno
Informacja prasowaPoznań, 8 maja 2018 r.Wiosna to czas, kiedy zaczynamy coraz częściej myśleć o powrocie do aktywności fizycznej. Pierwsze cieplejsze promienie słońca, dłuższy dzień oraz zbliżający się sezon wakacyjny m
Łódź, 3 marca 2020 r.Informacja prasowaPolacy coraz chętniej zamawiają online. Wyniki najnowszego raportu PizzaPortal.pl Do 2025 roku rynek zamówień jedzenia online wzrośnie ponad czterokrotnie. Pod koniec br. jego wartość
Grillowanie należy do naszych ulubionych form spędzania czasu wolnego. Może więc wydawać się, że nie ma ono przed nami żadnych tajemnic. Okazuje się jednak, że sporo ciekawego na jego temat mają do powiedzenia badacze i eksp
Współczesne mamy są specjalistami od żywienia – Wyniki badania „Optymalna dieta Mam”Polki niezmiennie kultywują tradycyjną rolę matki, która samodzielnie dba o posiłki swojej rodziny. Najnowsze wyniki badani
Informacja prasowa – Hochland PolskaMaj 2018Wiosenna sałatka z botwinką i kremowym seremWraz z piękną pogodą apetyczne zmiany zachodzą również w menu, w którym zaczynają pojawiać się pierwsze nowalijki, a na talerzach
Informacja prasowaWarszawa,15 września 2017Domowe przetwory przywodzą na myśl spiżarki naszych babć i pozwalają wrócić do niezapomnianych smaków dzieciństwa, bo przecież najlepiej w środku zimy smakować będzie konfitura
Wegańska czekolada ze śliwkami kalifornijskimi i prażonymi migdałami¬– jadalny prezentPrzepis autorstwa erVeganSkładniki: ⅓ szklanki oleju kokosowego, rozpuszczonego 3 większe łyżki kakao w proszku (bez cukru, o