Znajdź chwilę na nietypowe święto –kulinarne inspiracje na Światowy Dzień ChlebaPieczywo, w tym głównie chleb, od pokoleń pozostaje jednym z podstawowych składników menu większości z nas – przeciętny Polak zjada śr
Sport pokierował moją filozofią pracy – o biznesie opartym na pasji Adam Adamski, kulturysta i założyciel cateringu Fit Malina. Mistrz Polski w kulturystyce, przedsiębiorca i przede wszystkim – promotor zdrowego trybu życia
Informacja prasowaGrajewo, 24 listopada 2020Naturalne sposoby na jesienno-zimowe przeziębienieCo roku mniej więcej we wrześniu rozpoczyna się sezon na… katar, kichanie i ból gardła, jednak nad budowaniem swojej odporności n
Informacja prasowaWarszawa, 31.05.2019 r.Wzbogacanie żywności witaminami oraz składnikami mineralnymi – jak to działaDostarczenie organizmowi odpowiedniej dawki substancji odżywczych może być nie lada wyzwaniem. Wiele ze sp
Żywność z konopiWiadomość prasowaZiarna konopi zawierają kwasy tłuszczowe Omega-3 i Omega-6, w proporcjach, które odpowiadają naturalnym potrzebom organizmu ludzkiego. Są bogatym źródłem protein, witamin, minerałów, fi
Informacja prasowa – DiamantListopad 2017Jesienne kawowe przyjemności z DiamantAromatyczna kawa o głębokim smaku to dla wielu osób prawdziwa kulinarna rozkosz. Szczególnie jesienią, ten wyjątkowy, rozgrzewający napój dosk
Informacja prasowaWarszawa, 9 października 2017Sposób na jesienne warzywa. Przepisy na dania z dyni i buraków Dynia i buraki to niekwestionowani królowie jesieni. Mają rewelacyjny wpływ na nasze zdrowie i urodę, a w połącze
1/3 Polaków odżywia się zdrowiej w wakacjePrawie co trzeci Polak w wakacje odżywia się bardziej zdrowo niż przez pozostałą część roku – wynika z badania przeprowadzonego przez markę produktów żywności funkcjonalnej Op
Informacja prasowaPoznań, 18 września 2017 r.Herbata na koncentrację, odprężenie i dobry nastrójWrzesień to miesiąc, w którym nie tylko rozpoczyna się nowy rok szkolny, ale również zaczynają się problemy związane z pr
Informacja prasowaPoznań, 12 kwietnia 2018 r.Wśród trendów spożywczych prognozowanych na 2018 rok jednym z najważniejszych jest ten, mówiący o niemarnowaniu jedzenia – a więc wykorzystywaniu między innymi wszystkich skór