Skip to content
niedziela, 29 czerwca, 2025
Latest:
  • Jesienna chandra? Zjedz kaszę na poprawę humoru!
  • Jak jeść lżej, a nadal smacznie? Lato w kuchni
  • 22 sierpnia – międzynarodowy dzień bułeczek bao, czyli święto azjatyckiej kuchni
  • 5 pytań o nabiał, które zawsze chciałeś zadać
  • Jak wspierać karmiące mamy? Oto jest pytanie!
Świadome i przemyślane zakupy spożywcze oraz porządek w lodówce znacząco redukują marnowanie żywności w domu

zabaione

Aktualności i wiadomości prasowe: podane nie tylko na deser

  • zabaione.pl

marnowanie żywności z punktu widzenia ekologicznego

Świadome i przemyślane zakupy spożywcze oraz porządek w lodówce znacząco redukują marnowanie żywności w domu Eating in 2030 Food Report 2021 Marnowanie żywności

Świadome i przemyślane zakupy spożywcze oraz porządek w lodówce znacząco redukują marnowanie żywności w domu

1 sierpnia 20219 sierpnia 2021 zabaione.pl
Less waste? Czym jest less waste i dlaczego tak o niej głośno w ostatnim czasie? Czy nasze babcie były less waste? Less waste

Less waste? Czym jest less waste i dlaczego tak o niej głośno w ostatnim czasie? Czy nasze babcie były less waste?

12 maja 202113 maja 2021 zabaione.pl
Walka z marnowaniem żywności dzięki „Nie marnujmy chwil”. Sekrety łańcucha dostaw żywności poznajemy w szkole Akcje społeczne Less waste

Walka z marnowaniem żywności dzięki „Nie marnujmy chwil”. Sekrety łańcucha dostaw żywności poznajemy w szkole

11 maja 202113 maja 2021 zabaione.pl
  • Piłkarze też jedzą słodycze, ale wybierają z głową!
  • Dwusetna BOSKA! z Krystyną Jandą, Maciejem Stuhrem i Wiktorem Zborowskim w Teatrze Polonia
  • Przekąski – przepisy na idealne zakończenie karnawału
  • Owoce w wersji smart? Idealne na przekąski
  • Tropea sagra della cipolla rossa czyli festiwal czerwonej cebuli
Ciekawe artykuły

Dzień ojca z piłkarskimi emocjami w tle

Dzień ojca z piłkarskimi emocjami w tle
Informacja prasowaWarszawa, 22 czerwca 2018Jak połączyć dzień ojca z mundialem? To proste, przygotujcie wspólnie przysmaki, które umilą wam kibicowanie. To idealny sposób, aby zatrzymać się na chwilę i w pełni zaangażowa

Wyrabiamy w dziecku zdrowy nawyk picia wody i nie dopuszczamy do odwodnienia.

Wyrabiamy w dziecku zdrowy nawyk picia wody i nie dopuszczamy do odwodnienia.
Wyzwanie na ciepłe dni: 4 patenty na wodę.Wyrabiamy w dziecku zdrowy nawyk picia wody i nie dopuszczamydo odwodnienia.Eksperci i rodzice od lat są zgodni: woda to najlepszy i najzdrowszy napój dla dzieci. Odpowiednio nawadnia, g

Niewielki glon może być źródłem zdrowia i młodości

Niewielki glon może być źródłem zdrowia i młodości
„Niewielki glon może być źródłem zdrowia i młodości”Usuwa z organizmu toksyny i metale ciężkie, poprawia pamięć i naszą urodę – to wszystko może niewielka alga, czyli chlorella. To mikroskopijnej wielkości glon, w

Filiżanka herbaty w Walentynki dla każdego

Filiżanka herbaty w Walentynki dla każdego
Informacja prasowaPoznań, 7 lutego 2018 r.14 lutego od lat obchodzone jest święto zakochanych. Wiele par korzystając z okazji idzie tego dnia na romantyczną kolację do restauracji czy seans filmowy do kina. Są jednak i tacy, k

Wekowanie bez tajemnic

Wekowanie bez tajemnic
Wekowanie bez tajemnic – bądź kulinarnie mocny Listopad to ostatni czas, by zakasać rękawy i przygotować domowej roboty przetwory. Jabłka, buraki, dynie i grzyby tylko czekają na to, by je marynować, kisić i pasteryzowa

Czas na zmiany. 4 rzeczy, które warto zrobić tej wiosny

Czas na zmiany. 4 rzeczy, które warto zrobić tej wiosny
Warszawa, 28.03.2019 r.Czas na zmiany. 4 rzeczy, które warto zrobić tej wiosnyWiosna to okres wielkich przemian – nie tylko w naturze. Coraz dłuższe i cieplejsze dni budzą w nas chęć do życia, ale również pragnienie zmian

Piwowarstwo domowe w Polsce

Piwowarstwo domowe w Polsce
POLSKIE PIWA DOMOWE NA MEDALPiwowarstwo domowe w Polsce dynamicznie się rozwija i zyskuje coraz większą popularność. Szacuje się, że w naszym kraju warzeniem piwa hobbystycznie zajmuje się nawet ponad 10 tys. osób. Co roku or

Fafernuchy, pokuczaj, parzybroda – jak dobrze znasz regionalne smaki?

Fafernuchy, pokuczaj, parzybroda – jak dobrze znasz regionalne smaki?
Warszawa, 23.12.2020 r.Fafernuchy najdziwniejszą nazwą lokalnej potrawy – tak uznała ponad połowa respondentów badania „Polacy i kuchnia regionalna”. Tradycyjna kuchnia polska przeżywa odrodzenie – aż 85% Polaków lubi

Czas na bakaliowe świeże zbiory

Czas na bakaliowe świeże zbiory
Informacja prasowaWarszawa, 12 września 2017Czas na bakaliowe świeże zbiory Wrzesień to dobry czas, w którym dojrzewają najbardziej wartościowe w składniki odżywcze owoce i rozpoczynają się ich świeże zbiory. Ze specjal

Druga młodość chałwy – za co kochają ją Polacy?

Druga młodość chałwy – za co kochają ją Polacy?
Warszawa 2020-08-25Druga młodość chałwy – za co kochają ją Polacy?Chałwa to przekąska, która jest lubiana i doceniana przez Polaków, ale dziś jej klasyczny format jest nieco zapomniany. Starszym konsumentom kojarzy s
czerwiec 2025
P W Ś C P S N
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
« paź    
Strony
  • Archiwum
  • Domena na sprzedaż, Kup domenę.
  • Nasze strony
  • Polityka praw autorskich
  • Privacy
  • Tematy
  • Współpraca
Tagi
#święta #BożeNarodzenie #wigiljaBoże NarodzenieDzień matkiwalentynkiWielkanocwielkanoc 2015wielkanoc 2017wielkanocnewigiljaziemniaki a cukrzycaziemniaki amerykanyziemniaki bellarosaziemniaki biedronkaziemniaki bryzaziemniaki do obiaduziemniaki ekologiczneziemniaki esmeeziemniaki faszerowaneświętaświęta wielkanocne
Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Pozostawiając w ustawieniach przeglądarki włączoną obsługę plików cookies wyrażasz zgodę na ich użycie.

Więcej informacji na ten temat można znaleźć w dziale polityka prywatności/prywatność i wykorzystywania plików cookies/polityka cookies | Copyright © 2005 - 2025 by EYC.