Informacja prasowa – Hochland PolskaLuty 2019Pieczarki z kremowym farszem#PyszneInspiracje HochlandWyśmienite sery kremowe Hochland w kultowych trójkącikach są znakomitą bazą do przyrządzenia oryginalnych dań. W ramach cy
Warszawa, 21 sierpnia 2020 r.Wafle Familijne dzisiaj kończą 25 lat! Wafle Familijne królują w domach polskich rodzin już od 25 lat! Dokładnie 21 sierpnia 1995 r. zarejestrowano znak towarowy marki i tak rozpoczęła się przygo
Choć lubimy kulinarne eksperymenty i coraz chętniej otwieramy się na nowe, mniej lub bardziej egzotyczne smaki, równie chętnie odkopujemy także stare przepisy naszych babć. Przepisy retro przeżywają ostatnio prawdziwy renesans
Łódź, 3 kwietnia 2018 r.Informacja prasowaPizza idealnym towarzyszem sportowych emocjiPizza od lat uchodzi za jeden z nieodłącznych atrybutów kibica, zwłaszcza jeśli w grę wchodzi sport oglądany przed telewizorem. Czy jedn
Przyszła wiosna… a Tobie brakuje sił?Wiosna to czas odnowy i przypływu energii do działania! Znajomi wyruszają na spacery do lasu, sąsiedzi zaczęli wiosenne porządki, koleżanki z pracy już umawiają się na wspólne biegan
Informacja prasowaGrajewo, 3 września 2020Wracamy do korzeni! Maślanka to smak naszego dzieciństwa, odkrywamy ją w nowym wydaniuSmaki znane z dzieciństwa często odkrywamy na nowo w dorosłym życiu. Dlaczego? To proste! Okazuj
Informacja prasowaGrajewo, 21 października 2020Kefir, maślanka, zsiadłe mleko – czym się właściwie różnią?Mleczne produkty fermentowane działają zbawiennie na nasze zdrowie, a przy tym pysznie smakują. Są lekkie i syc
Zielona dieta dla dwojgaW ciąży jedz nie za dwoje, ale… dla dwojga! To, co nakładasz na talerz, ma ogromne znaczenie nie tylko dla twojego dziecka, ale i dla ciebie samej. Kiedy oczekujesz potomstwa, twój organizm w pierwszej ko
Informacja prasowaPoznań, 6 czerwca 2018 r.Każdy miłośnik kuchni azjatyckiej i meksykańskiej oszaleje na punkcie tego dania. Pyszna marynata teryaki połączona z praktyczną formą burrito to gwarancja wygodnego i niezwykle pys
Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie”Zapraszamy na obiad! Na dobry początek tatar, później krem z brokułów i stek z polędwiczki, a na deser sernik. Inspiracjami kulinarnymi dzielą się laureaci programu promocyj