Skip to content
piątek, 9 maja, 2025
Latest:
  • Jesienna chandra? Zjedz kaszę na poprawę humoru!
  • Jak jeść lżej, a nadal smacznie? Lato w kuchni
  • 22 sierpnia – międzynarodowy dzień bułeczek bao, czyli święto azjatyckiej kuchni
  • 5 pytań o nabiał, które zawsze chciałeś zadać
  • Jak wspierać karmiące mamy? Oto jest pytanie!
Przewaga technologiczna nie tylko w walce o smak konsumenta – Paskalizacja dań gotowych

zabaione

Aktualności i wiadomości prasowe: podane nie tylko na deser

  • zabaione.pl

paskalizacja a witaminy

Przewaga technologiczna nie tylko w walce o smak konsumenta – Paskalizacja dań gotowych Żywienie Żywność

Przewaga technologiczna nie tylko w walce o smak konsumenta – Paskalizacja dań gotowych

6 listopada 202111 listopada 2021 zabaione.pl
Zastosowanie paskalizacji w przetwórstwie mięsnym. Paskalizacja to najnowocześniejsza metoda utrwalania żywności Paskalizacja

Zastosowanie paskalizacji w przetwórstwie mięsnym. Paskalizacja to najnowocześniejsza metoda utrwalania żywności

21 października 202124 października 2021 zabaione.pl
Paskalizacja w kontekście światowych trendów przemysłu spożywczego Nawyki żywieniowe

Paskalizacja w kontekście światowych trendów przemysłu spożywczego

2 września 20219 września 2021 zabaione.pl
  • Wesołe Paluszki z marchewką i koprem włoskim BIO
  • Wystrzałowe przekąski na Sylwestra
  • Sernik z musem truskawkowym dla Taty na dzień ojca
  • Kasia Bujakiewicz i jej ulubione dania ze Złotymi owocami
  • Wakacje na wysokościach? Oto 5 rzeczy, dzięki którym górskie wojaże będą czystą przyjemnością
Ciekawe artykuły

Dieta bogata w żelazo – komu jest potrzebna i dla kogo niedobory żelaza mogą być naprawdę niebezpieczne?

Dieta bogata w żelazo – komu jest potrzebna i dla kogo niedobory żelaza mogą być naprawdę niebezpieczne?
Zmęczenie, spadek wydajności, blada cera? To mogą być skutki niedoboru żelaza! Żelazo w jeden z ważniejszych pierwiastków mineralnych, niezbędnych nam do życia. W naszym organizmie nie jest wolnym strzelcem, lecz łączy się

Postnie, lecz smacznie – pomysły na apetyczne dania na Wielki Post

Postnie, lecz smacznie – pomysły na apetyczne dania na Wielki Post
Oczekiwanie na święta wielkanocne może szczególnie doskwierać miłośnikom dań mięsnych. Niezależnie od tego, czy przestrzegamy postu każdego dnia przed Wielkanocą, czy jedynie w środy i piątki, duża dawka inspiracji kulin

PESTKI DYNI – jesienne skarby natury

PESTKI DYNI – jesienne skarby natury
PESTKI DYNI – jesienne skarby naturyJesienią króluje jej wysokość dynia, która zachwyca kolorem, wielkością, różnorodnością i smakiem. Jest dynia piżmowa, zwyczajna, muskat, makaronowa, dynia francuska czy Hokkaido… a

Wracamy do korzeni! Maślanka to smak naszego dzieciństwa, odkrywamy ją w nowym wydaniu

Wracamy do korzeni! Maślanka to smak naszego dzieciństwa, odkrywamy ją w nowym wydaniu
Informacja prasowaGrajewo, 3 września 2020Wracamy do korzeni! Maślanka to smak naszego dzieciństwa, odkrywamy ją w nowym wydaniuSmaki znane z dzieciństwa często odkrywamy na nowo w dorosłym życiu. Dlaczego? To proste! Okazuj

Dzień Mamy i doskonały tort bezowy z kremem czekoladowym i figami

Dzień Mamy i doskonały tort bezowy z kremem czekoladowym i figami
Informacja prasowaWarszawa, XX stycznia 2018Dzień Mamy, to wyjątkowy moment w roku, który warto uczcić w szczególny sposób. Najlepszym pomysłem, który na pewno zaskoczy każdą mamę, będzie przygotowanie słodkiego, bezoweg

Zasmakuj Italii w swojej kuchni!

Zasmakuj Italii w swojej kuchni!
Zasmakuj Italii w swojej kuchni!– Mąka na pizzę z linii „Domowa Piekarnia” od Młyna JaczkowiceJest najpopularniejszym daniem na świecie, a w ubiegłym roku została wpisana na listę Światowego Dziedzictwa UNESCO jako niem

Uszka z kapustą i grzybami

Uszka z kapustą i grzybami
Wrocław, 04.11.2017INFORMACJA PRASOWAMARKA: JAWOPRODUKT: USZKA Z KAPUSTĄ I GRZYBAMIUszka z kapustą i grzybamiUszka z kapustą i grzybami to tradycyjne polskie danie, które zdecydowanej większości konsumentów jeszcze do

Jak często zjadamy warzywa i owoce? Wciąż za mało i nie za często

Jak często zjadamy warzywa i owoce? Wciąż za mało i nie za często
Informacja prasowaWarszawa, 2 lipca 2020 r.Jak często zjadamy warzywa i owoce? Wciąż za mało i nie za częstoCo drugi rodzic wie, ile porcji warzyw i owoców powinno znaleźć się w codziennej diecie całej rodziny,ale tylko w

Wzbogacanie żywności witaminami oraz składnikami mineralnymi – jak to działa

Wzbogacanie żywności witaminami oraz składnikami mineralnymi – jak to działa
Informacja prasowaWarszawa, 31.05.2019 r.Wzbogacanie żywności witaminami oraz składnikami mineralnymi – jak to działaDostarczenie organizmowi odpowiedniej dawki substancji odżywczych może być nie lada wyzwaniem. Wiele ze sp

Miód w menu dzieci – słodki eliksir zdrowia czy niebezpieczny alergen?

Miód w menu dzieci – słodki eliksir zdrowia czy niebezpieczny alergen?
Miód pszczeli od dawna króluje wśród produktów, którym przypisuje się moc naturalnych właściwości leczniczych. W jego składzie znajduje się wiele komponentów, które w rzeczy samej mogą mieć pozytywny wpływ na nasze zdr
maj 2025
P W Ś C P S N
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
« paź    
Strony
  • Archiwum
  • Domena na sprzedaż, Kup domenę.
  • Nasze strony
  • Polityka praw autorskich
  • Privacy
  • Tematy
  • Współpraca
Tagi
#święta #BożeNarodzenie #wigiljaBoże NarodzenieDzień matkiwalentynkiWielkanocwielkanoc 2015wielkanoc 2017wielkanocnewigiljaziemniaki a cukrzycaziemniaki amerykanyziemniaki bellarosaziemniaki biedronkaziemniaki bryzaziemniaki do obiaduziemniaki ekologiczneziemniaki esmeeziemniaki faszerowaneświętaświęta wielkanocne
Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Pozostawiając w ustawieniach przeglądarki włączoną obsługę plików cookies wyrażasz zgodę na ich użycie.

Więcej informacji na ten temat można znaleźć w dziale polityka prywatności/prywatność i wykorzystywania plików cookies/polityka cookies | Copyright © 2005 - 2025 by EYC.