Informacja prasowaWarszawa, 17 października 2019 r.Czasy, w których żyjemy, gwarantują nam dostępność wszystkich produktów, na jakie tylko mamy ochotę. Nie jest już problemem znalezienie truskawek czy rzodkiewek w połowie
Do Bożego Narodzenia zostało nam już tylko kilka dni. W gorączce obowiązków nie zapominajmy o tym, by do świąt przygotować także swój organizm. Lżejsza dieta bez mięsa i wprowadzenie kilku zdrowych nawyków pomoże nam ocz
Informacja prasowaWarszawa, 24 września 2019 r.Gdy w pierwsze dni września uczniowie wracali do szkół, niektórzy studenci dopiero wybierali się na swoje wakacje. Jednak i na nich przyszła pora – za pasem październik, a wraz
Informacja prasowa Hochland PolskaListopad 2020Ser Hochland Burger&Toast – najlepszy kompan dań i przekąsek na ciepłoHochland Burger&Toast to propozycja dla tych, którzy lubią, gdy w potrawach wyczuwalny jest aromat
Informacja prasowa, 27.03.2018Jak przeżyć Wielkanoc i nie utyćŚwięta wielkanocne, jak każde polskie, tradycyjne święta to przede wszystkim góry pysznego, ale również kalorycznego jedzenia. Jaja w majonezie, tłuste mięsa,
Informacja prasowaPoznań, 17 stycznia 2018 rokuKarnawał to kilka wyjątkowych tygodni w roku, kiedy o wiele częściej i chętniej uczestniczymy w zabawach i maskaradach. Ubieramy się wtedy w stroje ozdobione cekinami, falbanami c
Informacja prasowa20 czerwca 2018, Nowy SączCzerwiec to miesiąc, kiedy na stole królują eleganckie szparagi. Według legendy warzywa te zawdzięczamy królowej Bonie, a w czasach PRL-u ochoczo zajadali się nimi dygnitarze. Zielo
Przepis na zupę chlebową – pomysłowo, bezglutenowo i w 15 minut!!!Bardzo pomysłowa i aromatyczna propozycja przepisu na sycącą zupę, która jest gotowa w 15 minut. Proste składniki, krótki czas przygotowania i pyszny efekt
Prawdziwie leśna uczta – sezon na grzyby w kuchni rozpoczętyJedni tęsknią za słońcem, inni długo wyczekują chłodniejszych dni i wilgotnego powietrza, które sprzyjają pojawianiu się grzybów. Te największe skarby lasów
Paluchy z ciasta francuskiego z pastą ze śliwek kalifornijskichSkładniki: 1 opakowanie ciasta francuskiego 1 serek naturalny do smarowania 2 łyżeczki tymianku 2 łyżki miodu płynnegoMus ze śliwek kalifornijski