Ciasto ucierane ze śliwkami kalifornijskimi i jabłkamiSkładniki: 200 g mąki pszennej 200g cukru 150g masła 80 ml mleka 3 jaja 1 duże jabłko 10 śliwek kalifornijskich 1 łyżka proszku do pieczen
Informacja prasowaPoznań, 26 października 2017 r. Klasyczna herbata zapakowana w elegancką puszkę może być doskonałym prezentem dla najbliższych, szczególnie w okresie Świąt Bożego Narodzenia. Dokładnie wyselekcjonowane
Kwitnąca wiosna na talerzu, czyli kwiaty w menuKwiaty w kuchni mogą wydawać się dość ekstrawagancką propozycją, zważywszy na to, że przez większość osób postrzegane są jedynie jako ozdoba. Oprócz dekoracji domu można
Informacja prasowaPoznań, 6 września 2017 r.Jednym z najsmaczniejszych i najsłodszych owoców lata jest brzoskwinia, która w czasach starożytnego Rzymu nazywana była perskim jabłkiem. Znajduje się w niej wiele witamin i miner
Informacja prasowaPoznań, 04 kwietnia 2018 r.Jeśli lubimy potrawy w słodkim wydaniu, to warto spróbować amerykańskich placuszków pancakes. To bardziej puszysta wersja polskich naleśników, która sprawdzi się jako posiłek o
Wrocław, 19.03.2018INFORMACJA PRASOWAZdrowy smak natury:Przepis na jajka faszerowane w skorupkach z awokado i pastą z pestkami słonecznikaGenialny przepis na faszerowane jajka, które zachwycą oryginalnym smakiem i wspaniałym
W letnim menu warto wykorzystywać bogactwo sezonowych owoców, warzyw i świeżych ziół, które można jeść na surowo lub przyrządzać na wiele sposobów. Skupieni na korzystaniu z uroków wakacyjnej pogody zwykle szukamy prostyc
Wrocław, 03.01.2019INFORMACJA PRASOWAMARKA: Ol’VitaASORTYMENT: Olej lniany do diety dr Budwig zimno tłoczony, nieoczyszczony Ol’Vita – 250ml, 500 ml, 1000 ml100% naturalny Olej lniany do diety dr Budwig zimno tłoczony, ni
Informacja prasowa Hochland PolskaSierpień/Wrzesień 2018Fantazyjna przekąska!Tosty z ciągnącym serem, figami i szpinakiemPopularna na całym świecie przekąska, czyli tosty, to kulinarny ratunek, gdy tylko mamy ochotę na ma�
Warszawa, 12 czerwca 2014 rokuW restauracji czy fast foodzie? ? raport o polskiej gastronomii Do restauracji chodzi kilka razy w miesiącu, zazwyczaj wybiera sieciowe, zostawiając w lokalu 20-40 zł. Chciałby mieć