Idzie jesień. O co zadbać w diecie przed srogą zimą. O odpowiedź poprosiliśmy Adama Adamskiego, ikonę polskiej kulturystyki, właściciela cateringu dietetycznego Fit MalinaAutor: Adam Adamski, mistrz polski w kulturystyce i w�
Mixit.pl, platforma specjalizująca się w mieszankach musli i kasz na życzenie oraz zdrowych przekąskach wprowadza do sprzedaży musli „Złocista jesień”.– Ta sezonowa mieszanka co roku pojawia się w naszej ofercie, ale w t
Łódź, 3 marca 2020 r.Informacja prasowaPolacy coraz chętniej zamawiają online. Wyniki najnowszego raportu PizzaPortal.pl Do 2025 roku rynek zamówień jedzenia online wzrośnie ponad czterokrotnie. Pod koniec br. jego wartość
Informacja prasowaWarszawa, 21 marca 2018Jak sprawić, aby tradycyjna Wielkanoc zmieniła swój smak i aromat? Jak zaskoczyć gości? Przygotowując się do świąt, warto przede wszystkim poszukać odważnych inspiracji. Wykorzystuj
Informacja prasowa23 lipca 2018, Nowy SączGrill na przyjęciu weselnym. Co podać gościom?Podstawą udanego wesela jest dobra orkiestra i jeszcze lepsze jedzenie. A to nie zawsze musi kojarzyć się z rosołem, półmiskami wypeł
Święta zakrapiane… herbatą i kawąObok dzielenia się opłatkiem i składania bliskim życzeń, spożywanie potraw wigilijnych to najważniejszy bożonarodzeniowy zwyczaj. W każdym regionie lista dań jest mniej więcej stała.
Prosty przepis na aromatyczne danie bez glutenu jest świetnym pomysłem na obiad lub kolację na gorąco. Zapiekanka makaronowa jest nie tylko pyszna, ale także świetnie się prezentuje i dzięki temu można ja śmiało serwować go
Zimowe dni, zwłaszcza jeśli za oknem jawią się nie jako bajkowe, śnieżne widoki, a kwintesencja szaro-burej jesieni, wymagają odpowiedniej i najlepiej smakowitej oprawy. Do lata jeszcze daleko, zatem dlaczego by nie pozwolić so
Informacja prasowaWarszawa, 11 września 2017 r.Kulinarnie mocni są wszędzieNawet z prostych i niedrogich składników, ziół i przypraw można przygotować smaczne, pomysłowe dania. Jak to zrobić, uczyło się ponad 8 tysięcy
Urlopowe menu PolakówOd kilku lat nie maleje liczba Polaków spędzających urlop w kraju. Zmienia się jednak sposób wypoczynku i wakacyjna dieta. Coraz częściej stawiamy na aktywność, dbamy o formę i lepiej się odżywiamy.W