Informacja prasowaGrajewo, 9 lipca 2020W weekend zwykle mamy ochotę próbować kulinarnych nowości, pozwalając sobie na więcej. Dlaczego? Bo mamy czas na przygotowanie przysmaków, eksperymenty, spotkania w większym gronie, z pr
Informacja prasowaPoznań, 6 marca 2019 r.Skomponuj własną herbat꣹czenie, a także tworzenie nowych smaków to pasjonujące zajęcie. Dzięki niemu rozszerzamy swoją wiedzę w zakresie kulinariów oraz jesteśmy w stanie zac
Informacja prasowaŁódź, 15 grudnia 2017 r.Nie każdy wie, że przebywanie na mrozie pomaga w pozbyciu się zbędnych kilogramów. O tej porze roku sporą część wolnego czasu spędzamy jednak w domu, np. oglądając filmy. Czę�
INFORMACJA PRASOWA15.09.2017, ŁódźJak zmienić nawyki żywieniowe u dzieci?Chipsy, słodkie napoje i kaloryczne desery – to często podstawowe składniki dziecięcej diety. Początek roku szkolnego to znakomity moment, by zmien
Informacja prasowaPoznań, luty 2017 r.Herbaciane upominki na Dzień Kobiet8 marca zbliża się wielkimi krokami, dlatego już teraz warto pomyśleć, czym obdarujemy wyjątkowe kobiety, odgrywające ważne role w naszym życiu. Co
Pachnące placuszki z kaszy jaglanej z miodem i cynamonem – pyszny pomysł na zdrowy obiad, podwieczorek lub deser dla dorosłych i dzieci (nawet od 12 miesiąca życia!)Pachnące placuszki z kaszy jaglanej z miodem i cynamonem to �
Informacja prasowaWarszawa, 28 września 2020 r.Co mają ze sobą wspólnego Grecja, Chorwacja, Hiszpania i Turcja?Grecja, Chorwacja, Hiszpania i Turcja należą do najpopularniejszych kierunków podróży Polaków. To kraje kojarz
Informacja prasowaWarszawa, 6 lipca 2018Podczas mundialowych ćwierćfinałów postaw na paluszki z kurczaka z domowym keczupem!Ćwierćfinały piłkarskich Mistrzostw Świata to czas, kiedy emocje sięgają zenitu. Skorzystaj z pom
Informacja prasowaWarszawa, 14 czerwca 2018 r.Większość z nas, bo aż 64 proc planując jedzenie do pracy, decyduje się na samodzielnie zrobione kanapki czy sałatki. 39 proc. je obiady przygotowane w domu, a 37 proc. wybiera zdr
Informacja prasowa8 lipca 2019, Nowy SączPieróg niejedno ma imięWłoskie ravioli, rosyjskie pielmieni, brazylijskie empanadas, litewskie kołduny, a może gyoza? Choć przywykliśmy, że pierogi to nasza narodowa specjalność, t