Informacja prasowa Poznań, 4 czerwca 2018 r. Bubble tea to napój wymyślony przez mieszkańców Tajwanu w latach 80-tych. Od niedawna zyskuje popularność w Europie. Jeśli […]
Informacja prasowa Warszawa, 11 września 2017 r. Kulinarnie mocni są wszędzie Nawet z prostych i niedrogich składników, ziół i przypraw można przygotować smaczne, pomysłowe dania. […]
INFORMACJA PRASOWA W dniach 26-27 stycznia 2018 roku Instytut Żywności i Żywienia organizuje w Warszawie III Narodowy Kongres Żywieniowy. To coroczne wydarzenie o charakterze naukowym, […]
Informacja prasowa 14 maja 2018, Nowy Sącz Kończące się zapasy wekowanych warzyw i rozpoczynający się sezon na nowalijki to doskonały czas na zmianę diety. Korzystając […]
WADOOWICE, 31.01.2020 r. 10 porad jak wytrwać w postanowieniach noworocznych – zbilansowana dieta i aktywność fizyczna Z początkiem każdego roku podejmujemy szereg nowych postanowień. Najczęściej […]
Warszawa, 3 września 2020 r. Szczypta wiedzy o pieprzach Pieprz to, obok soli, najbardziej znana przyprawa na całym świecie i stosowana w niemal każdej kuchni. […]
Informacja prasowa Poznań, 12 kwietnia 2018 r. Wśród trendów spożywczych prognozowanych na 2018 rok jednym z najważniejszych jest ten, mówiący o niemarnowaniu jedzenia – a […]
Informacja prasowa Warszawa, 24 września 2019 r. Gdy w pierwsze dni września uczniowie wracali do szkół, niektórzy studenci dopiero wybierali się na swoje wakacje. Jednak […]
W letnim menu warto wykorzystywać bogactwo sezonowych owoców, warzyw i świeżych ziół, które można jeść na surowo lub przyrządzać na wiele sposobów. Skupieni na korzystaniu […]
Informacja prasowa Warszawa, 17 lipca 2018 r. Żyjąc w pośpiechu, chcemy jednocześnie dbać o swój organizm i dostarczać mu niezbędnych wartości odżywczych, komponując naszą dietę […]