Warszawa, 12 czerwca 2014 roku W restauracji czy fast foodzie? ? raport o polskiej gastronomii Do restauracji chodzi kilka razy w miesiącu, zazwyczaj wybiera sieciowe, […]
Upalna pogoda inspiruje zarówno do odkrywania nowych krain, jak i do dalekich podróży… kulinarnych. Niezwykle sycącą, prostą i wnoszącą powiew świeżości do codziennej kuchni potrawą […]
Informacja prasowa – Diamant Listopad 2017 Słodka wróżba z Diamant Andrzejki to magiczny wieczór spotkań ze znajomymi, wypełniony wróżeniem i zabawami w odczytywanie znaków i […]
Łódź, 15 czerwca 2018 r. Informacja prasowa Sushi zdobywa w Polsce coraz więcej zwolenników. Z dania ekskluzywnego staje się popularnym, zdrowym fast foodem często zamawianym […]
Informacja prasowa 8 lipca 2019, Nowy Sącz Pieróg niejedno ma imię Włoskie ravioli, rosyjskie pielmieni, brazylijskie empanadas, litewskie kołduny, a może gyoza? Choć przywykliśmy, że […]
5 warzyw z największą ilością potasu Potas jest jednym z głównych elektrolitów obecnych w naszych komórkach. Do właściwego funkcjonowania układu nerwowego, mięśni czy serca – […]
Informacja prasowa Warszawa, 21 marca 2018 Jak sprawić, aby tradycyjna Wielkanoc zmieniła swój smak i aromat? Jak zaskoczyć gości? Przygotowując się do świąt, warto przede […]
Jesienne gofry orkiszowo – dyniowe z gruszką. Naturalnie dobre dla dużych i małych łasuchów Sezon dyniowy w pełni, warto więc wprowadzić to wyjątkowe warzywo do […]
Informacja prasowa Grajewo, 3 sierpnia 2020 Mleko – co o nim wiemy? Mleko znamy od wieków, jest podstawowym produktem w diecie wielu Polaków. Można powiedzieć, […]
Warszawa, 12 września 2019 Informacja prasowa Marnowanie żywności – problem, którego skala jest większa niż sądzimy W Europie wyrzuca się średnio ok. 179 kg żywności/osobę […]