Informacja prasowaPoznań, 14 lutego 2018 r.Większość herbat zbierana jest w jednym kraju, a pakowana w innym, co często przyczynia się do utraty oryginalnego smaku i aromatu liści herbacianych. Chcąc mieć pewność, że herb
Pudding chia z musem ze śliwek kalifornijskich i bitą śmietanąSkładniki:Pudding chia: 3 łyżki nasion Chia 250 ml mleka roślinnego (może być mleko krowie)Mus ze śliwek kalifornijskich: 200g śliwek kalifornijsk
Informacja prasowaPoznań, 9 maja 2018 r.Hummus to tradycyjna pasta z ciecierzycy, która jest wykorzystywana w kuchni Bliskiego Wschodu. W Polsce z roku na rok cieszy się coraz większą popularnością, a w Internecie można znale
15 lat we włoskim styluMarka Segafredo Zanetti obchodzi w tym roku jubileusz 15-lecia obecności w naszym kraju. Od 2002 roku firma promuje nad Wisłą zarówno espresso najwyższej jakości, jak i ideały włoskiego stylu życia.Ch
Informacja prasowa29 maja 2018, Nowy SączDzień Dziecka za pasem. Jeśli masz już dość kupowania kolejnych zabawek, a tona łakoci nie robi już na maluchu wrażenia, zadbaj o wspólne spędzenie czasu. Bez pośpiechu i zobowiąz
Informacja prasowa – DiamantPaździernik 2019Słodkie napoje na jesienne dniCoraz dłuższe, chłodne dni w sezonie jesienno-zimowym nie napawają optymizmem. Aby szybko dodać sobie energii i poprawić nastrój polecamy rozgrzewa
Informacja prasowaWarszawa, 30 września 2019Jak zdrowo przejść na wegetarianizm?1 października – Światowy Dzień WegetarianizmuWegetarianizm niesie ze sobą wiele korzyści dla zdrowia. Kluczem do sukcesusą przede wszystki
Wrocław, 01.10.2017INFORMACJA PRASOWAMARKA: JAWOPRODUKT: Pierogi z kapustą i grzybami 450g. Produkt głęboko mrożony. Pierogi z kapustą i grzybami JAWOPierogi z kapustą i grzybami to polski specjał, który jest doskona
Warszawa, 1 października 2019 r.Informacja prasowaKisiel w nowej odsłonieKisiel to pyszny i lekkostrawny deser, który można jeść zarówno na ciepło, jak i wystudzony. Świetnie sprawdza się jako rozgrzewający poczęstunek w
Urlopowe menu PolakówOd kilku lat nie maleje liczba Polaków spędzających urlop w kraju. Zmienia się jednak sposób wypoczynku i wakacyjna dieta. Coraz częściej stawiamy na aktywność, dbamy o formę i lepiej się odżywiamy.W