Informacja prasowaPoznań, 12 kwietnia 2018 r.Wśród trendów spożywczych prognozowanych na 2018 rok jednym z najważniejszych jest ten, mówiący o niemarnowaniu jedzenia – a więc wykorzystywaniu między innymi wszystkich skór
Informacja prasowaWarszawa, 3 września 2019 r.Babie lato w kuchni. To już ostatnia szansa na letnie posiłki – wykorzystaj ją!I znów przyszło nam żegnać się w latem. Choć dni są coraz krótsze, a na plecy coraz częście
Informacja prasowaPoznań, 7 sierpnia 2017 r.Na upalne dni – mrożona kawa czy herbata?Latem, gdy temperatura sięga 30 stopni Celsjusza, często zastanawiamy się, w jaki sposób najlepiej nawodnić organizm. Szkodliwość słodk
Informacja prasowaWarszawa, 6 grudnia 2017Sposób na świąteczny piernik w nowym wydaniuTradycyjny piernik od wieków gości na polskim stole podczas Świąt, zarówno w formie pieczonych ciast, jak i ciasteczek w różnych kształ
Informacja prasowaWarszawa, 25 czerwca 2019 r.Supertalerz – zaserwuj sobie bombę witaminową!Najbardziej wartościowe produkty to te, które ofiaruje nam sama natura. Nieprzetworzone świeże warzywa i owoce, chrupiące orzec
Warszawa 2020-08-25Druga młodość chałwy – za co kochają ją Polacy?Chałwa to przekąska, która jest lubiana i doceniana przez Polaków, ale dziś jej klasyczny format jest nieco zapomniany. Starszym konsumentom kojarzy s
Barszcz nie tylko czerwony – nieznane oblicza świątecznej zupyCzerwony i biały to tylko dwa kolory, jakie może przybrać barszcz. Zgodnie z definicją jest to bowiem zupa o wyraźnym smaku, przygotowana na zakwasie, z dodatkiem
Smacznie i od serca –jadalne prezenty na świętaNajbardziej osobiste i pełne emocji prezenty to te przygotowane własnoręcznie. Świetnym pomysłem na święta są jadalne prezenty. W pięknym opakowaniu będą cieszyć i oko i p
Przyszła wiosna… a Tobie brakuje sił?Wiosna to czas odnowy i przypływu energii do działania! Znajomi wyruszają na spacery do lasu, sąsiedzi zaczęli wiosenne porządki, koleżanki z pracy już umawiają się na wspólne biegan
Jesienne gofry orkiszowo – dyniowe z gruszką. Naturalnie dobre dla dużych i małych łasuchówSezon dyniowy w pełni, warto więc wprowadzić to wyjątkowe warzywo do codziennego, jesiennego menu. Oprócz tradycyjnej dyniowej zupy