Informacja prasowaPoznań, 7 listopada 2017 r.Lecznicze właściwości bursztynu są znane od stuleci. Wiele lat temu noszono go przy sobie jako zabezpieczenie przed złymi urokami i chorobami. Dzisiaj nalewka z tego minerału jest s
Informacja prasowaWarszawa, 28 września 2020 r.Co mają ze sobą wspólnego Grecja, Chorwacja, Hiszpania i Turcja?Grecja, Chorwacja, Hiszpania i Turcja należą do najpopularniejszych kierunków podróży Polaków. To kraje kojarz
Informacja prasowaPoznań, 20 listopada 2017 r. Herbaciane wierzenia i przesądy – jak wróżyć z fusów?Andrzejki to wyjątkowe święto, które zwyczajowo obchodzone jest w wigilię dnia świętego Andrzeja, czyli w noc z 2
Informacja prasowaWarszawa, 21 marca 2018Jak sprawić, aby tradycyjna Wielkanoc zmieniła swój smak i aromat? Jak zaskoczyć gości? Przygotowując się do świąt, warto przede wszystkim poszukać odważnych inspiracji. Wykorzystuj
Warszawa, 05.03.2020 r.Marka Jeżyki wspiera polskie jeże Marka Jeżyki angażuje się w pomoc polskim jeżom. Wesprze finansowo ośrodek rehabilitacji zwierząt „Jeżurkowo”, m.in. opiekujący się osieroconymi jeżowymi maluch
Warszawa/Brześć Kujawski, 27.06.2019 r.Czym karmić w upały małego niejadka?Upały i temperatura powyżej 30 stopni nie sprzyjają apetytowi, zwłaszcza u dzieci. Jak w letnie dni komponować dietę malucha tak, by mimo mniejszyc
Informacja prasowaPoznań, 30 kwietnia 2018 r.Herbaciane lemoniady idealne na garden partyPopularne garden party to eleganckie przyjęcia lub luźniejsze imprezy na świeżym powietrzu. Wiosną i latem, kiedy pogoda dopisuje, zdecyd
Informacja prasowaGrajewo, 21 października 2020Kefir, maślanka, zsiadłe mleko – czym się właściwie różnią?Mleczne produkty fermentowane działają zbawiennie na nasze zdrowie, a przy tym pysznie smakują. Są lekkie i syc
Informacja prasowa: Sedar S.A.Grudzień 2017Kurczak w diecie przyszłej mamyOkres ciąży oraz karmienia to dla każdej kobiety wyjątkowy czas, w trakcie którego zwracamy szczególną uwagę na odpowiednią dietę. To, w jaki spos
Warszawa 2020-08-25Druga młodość chałwy – za co kochają ją Polacy?Chałwa to przekąska, która jest lubiana i doceniana przez Polaków, ale dziś jej klasyczny format jest nieco zapomniany. Starszym konsumentom kojarzy s