Wrocław, 18.05.2018INFORMACJA PRASOWAZdrowy smak natury:Aromatyczne placuszki z cukinii i komosy ryżowej z hummusem Do przygotowania dania wykorzystaj Hummus klasyczny Well Well.Komosa ryżowa nie bez powodu zyskuje na popularno
Informacja prasowaPoznań, 20 lutego 2018 r.Zbyt wiele obowiązków każdego dnia, szybkie tempo życia oraz brak czasu na własne pasje czy zwykły relaks – to czynniki, które mogą wywoływać stres. Odczucie to znane jest w
Informacja prasowaWarszawa, 3 września 2019 r.Babie lato w kuchni. To już ostatnia szansa na letnie posiłki – wykorzystaj ją!I znów przyszło nam żegnać się w latem. Choć dni są coraz krótsze, a na plecy coraz częście
Sprawdzony przepis na smukłą sylwetkęDla wielu z nas szczupła sylwetka kojarzy się przede wszystkim z wyrzeczeniami. Presja idealnej figury wzrasta szczególnie w okresie wakacyjnym. Bazą przepisu na smukłą sylwetkę nie są j
Informacja prasowaPoznań, 14 lutego 2018 r.Większość herbat zbierana jest w jednym kraju, a pakowana w innym, co często przyczynia się do utraty oryginalnego smaku i aromatu liści herbacianych. Chcąc mieć pewność, że herb
Informacja prasowa Bracia SadownicyMaj 2019 r.Nowe warianty Musującego Jabłko Braci Sadowników na wiosnę i latoZdrowe napoje na bazie soku jabłkowego z dodatkiem mięty ogrodowej lub cytrynyDo rodziny „Musującego Jabłka”
Informacja prasowaGrajewo, 9 lipca 2020W weekend zwykle mamy ochotę próbować kulinarnych nowości, pozwalając sobie na więcej. Dlaczego? Bo mamy czas na przygotowanie przysmaków, eksperymenty, spotkania w większym gronie, z pr
Informacja prasowaGrajewo, 24 listopada 2020Naturalne sposoby na jesienno-zimowe przeziębienieCo roku mniej więcej we wrześniu rozpoczyna się sezon na… katar, kichanie i ból gardła, jednak nad budowaniem swojej odporności n
Informacja prasowaPoznań, 2 lipca 2018 r.W gorące dni nasz organizm domaga się większego niż zwykle nawodnienia. Wtedy często sięgamy po chłodne napoje gazowane. Niestety nie są one najlepszym wyborem, ponieważ zawierają d
Wekowanie bez tajemnic – bądź kulinarnie mocny Listopad to ostatni czas, by zakasać rękawy i przygotować domowej roboty przetwory. Jabłka, buraki, dynie i grzyby tylko czekają na to, by je marynować, kisić i pasteryzowa