Informacja prasowaPoznań, 19 stycznia 2018Wspólne chwile z Babcią i Dziadkiem przy herbacie Dzień Babci czy Dziadka, mimo że przypada w zimową porę roku, jest pełen ciepła. Te wyjątkowe święta warto spędzać z właśnie
Informacja prasowa2 czerwca 2019, Nowy SączObowiązkowo z parówką, sosem i w podłużnej bułce. Hot dog to bardzo proste i zarazem smaczne danie, które już 4 lipca obchodzi swoje międzynarodowe święto. Jak przygotować go sa
Informacja prasowaWarszawa, 10 października 2019 r.Nie masz pomysłu na spędzenie długich, jesiennych wieczorów? Nigdy nie jest za późno, aby rozpocząć przygodę z… tańcem! Rozładujesz całotygodniowe napięcie, obniżysz
MATERIAŁ PRASOWYJesteś smakoszem kawy? Postaw na odpowiednie wsparcie!Rano budzisz się i pierwsze o czym myślisz to filiżanka upragnionej kawy. Nie wyobrażasz sobie bez niej dnia, delektujesz się każdym łykiem. W pracy, na s
Informacja prasowaWarszawa, 10 września 2019 r.Kręcenie głową na widok talerza i bunt malucha przy stole to codzienność wielu rodziców. O ile w domu masz jeszcze wpływ na to, czy dziecko faktycznie zje posiłek, o tyle bardzi
Prawdziwie leśna uczta – sezon na grzyby w kuchni rozpoczętyJedni tęsknią za słońcem, inni długo wyczekują chłodniejszych dni i wilgotnego powietrza, które sprzyjają pojawianiu się grzybów. Te największe skarby lasów
Informacja prasowaPoznań, 21 marca 2018 r. Kuchnia fusion to nowoczesne podejście do dobrze nam znanych potraw czy dań. Jej podstawowym założeniem jest łączenie tradycyjnych składników z różnych stron świata w niecodzienn
5 edycja Surowego Życia21-22 września w Warszawie odbędzie się 5 edycja Surowego Życia, czyli największego witariańskiego wydarzenia w Europie. Wykłady, ćwiczenia czy występy przeznaczone są dla osób, które nie chcą lecz
Stefanowo, 25 września 2019 r.Informacja prasowaLunchbox – weź mnie na wynos!O czym najczęściej zapominamy w pracy? O… obiedzie. W natłoku spraw łatwo nam odłożyć go na później, które nie następuje aż do powrot
Zdrowy smak natury:Przepis na zielone kieszonki z wędzonym twarogiem i pastą z pestkami słonecznika, ogórkiem i koperkiemŚwieże, pachnące, delikatne i wyjątkowo efektownie prezentujące się na talerzu – takie właśnie są