Informacja prasowaWarszawa, 11 września 2017 r.Kulinarnie mocni są wszędzieNawet z prostych i niedrogich składników, ziół i przypraw można przygotować smaczne, pomysłowe dania. Jak to zrobić, uczyło się ponad 8 tysięcy
Informacja prasowa: Sedar S.A.Październik 2017 r. Burgery w zdrowym rytmie slow!Burgery – kiedyś kojarzone wyłącznie z fast foodem, dziś stały się jednym z najmodniejszych i najbardziej kreatywnych dań. Pełne różnor
Warszawa, 16 października 2019 r.Informacja prasowaOwocowe czwartki, grillowe wtorki… a może babeczkowa środa? Czyli pomysły na Dzień SzefaRynek pracownika wynikający z najniższego od lat bezrobocia sprawia, że firmy prze�
Informacja dla mediówLay’s i gwiazdy światowego futbolu nakręcają emocje na stadionieWarszawa, 4 marca 2020 r.Ruszyła ogólnoeuropejska kampania reklamowa ulubionej na całym świecie marki przekąsek – Lay’s. W pełnym e
Informacja prasowaGrajewo, 7 sierpnia 2020Błonnik – jak zwiększyć jego zawartość w codziennej diecie?Wciąż niedoceniany, a tak bardzo potrzebny do zachowania zdrowia – błonnik! Każdy kto chce poprawić perystaltykę swo
Wino Cote White Semi Dry – najczęściej kupowanym winem stołowym półwytrawnym w Polsce według plebiscytu Hit HandluOgłoszono wyniki 18. edycji plebiscytu Hit Handlu 2019 organizowanego przez miesięcznik Handel. Pochodzące z
Informacja prasowaPoznań, 16 lipca 2018 r.Od pokruszonego lodu z syropem owocowym, przez sorbety, po wachlarz lodów mlecznych z dodatkami na patyku, w rożku lub w pudełku. Tak ewoluowały lody od starożytności do XX w. Dzisiejs
Komentarz eksperta Bakalland – Emilia Raszyńska CzerkawskaWarszawa, 18 stycznia 2018Nie bój się jeść koloramiCzy kolor naszego pożywienia ma znaczenie? Owszem i to nie tylko z estetycznego punktu widzenia. To właśnie barwa
Wrocław, 06.05.2014INFORMACJA PRASOWA MARKA: PONTIASORTYMENT: nowość!!! GLASSA SOJOWA PONTINowość ? oryginalna włoska Glassa Sojowa PONTI Włoska marka Ponti rozpoznawalna w wielu krajach dzięki najwyższej jakości produ
23 czerwca 2020 r.Informacja prasowa Za nami pierwsze dni lata, pory roku, która kojarzy nam się z bogactwem smaków i aromatów powszechnie dostępnych świeżych owoców i warzyw. Ponieważ wszystko co dobre szybko się kończy,