Parmigiana to danie, które gości na stołach wszystkich Włochów. Kojarzy się ze słońcem, rodzinnym ciepłem i dzieciństwem. Swoim domowym przepisem na tę potrawę dzieli się Matteo Brunetti.Zdecydowanie Parmigiana di Melanza
ZASADY ZDROWEGO ŻYWIENIAzwiązane z Piramidą Zdrowego Żywienia i Aktywności Fizycznej dla osób w wieku starszym1. Spożywaj posiłki regularnie (5–6 co 2–3 godziny). Pamiętaj o piciu płynów, co najmniej 2 l dziennie.2. W
Warszawa, 6 listopada 2020Europejski Dzień Zdrowego Jedzenia i Gotowania.Jak wygląda dieta Polaków?Nie od dziś wiadomo, że dobrze zbilansowana dieta ma ogromny wpływ na nasze funkcjonowanie oraz zdrowie. Europejski Dzień Zdro
Wrocław, 01.09.2017INFORMACJA PRASOWAMARKA: WellWellASORTYMENT: Pasta z pestkami dyni z brokułami – 125g NOWOŚĆNowość marki Well Well – 100% roślinna Pasta z pestkami dyni z brokułami– bliskie naturze, aromatyczn
Szczecin, 29 października 2020 r.Co 10 Polak wyrzuca jedzenie, bo nie wie co z nim zrobić: jak można to zmienić? Blisko połowa Polaków (42 proc.) przyznaje się, że wyrzuca żywność do śmieci – tak wynika z badania przepr
Informacja prasowaPoznań, 3 lipca 2018 r.Pysznym, a zarazem efektownym napojem, który sprawdzi się w upalne dni jest popularna ostatnio bubble tea. Kolorowa, z ulubionymi dodatkami, na bazie aromatycznej herbaty to idealna propozy
Informacja prasowa26 marca 2018, Nowy SączŚwięta Wielkiej Nocy zbliżają się wielkimi krokami. W sklepach pojawiają się czekoladowe zajączki, cukrowe baranki, a w domach już niedługo pachnieć będzie świeżą rzeżuchą
Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie”Kierunek „Dobry smak”! Choć po drodze nie zabraknie orientalnych akcentów, nie zapominamy o korzeniach. Zapraszamy do przygotowania dań, w których polskie składniki spotyka
Nowości w menu Pana Pomidora Znakiem rozpoznawczym świeżych zup Pan Pomidor & Company są niepowtarzalne połączenia smaków: od łagodnych po ostre, od rodzimych po orientalne, od tradycyjnych po zaskakujące. Do eksploduj�
Data publikacji: 29.01.2018 Podziel się na:W starożytności wierzono, że orzechy to rośliny magiczne, które przynoszą szczęście. Dzisiaj wiemy, że „magia” orzechów to przede wszystkim ich właściwości. Różnorod