Informacja prasowa nimm2Kwiecień/ Maj 2018Piknik z Drużyną ŚmiejżelkówPrzepis na muffinkiDrużyna Śmiejżelków zaprasza nas do zabawy podczas pikników! W trakcie plenerowych wypadów za miasto zaskoczmy małych i dużych �
Informacja prasowa – Hochland PolskaPaździernik 2019Meksykańska fiesta!Poznaj przepis na kolorowe tacosy z serem Burger&ToastJesienna aura za oknem zaostrza nasz apetyt na dania, które rozgrzeją nas po długim, chłodnym
Informacja prasowaWarszawa, 3 września 2019Gruzińskie i ormiańskie dania, które pokochali PolacyKuchnia gruzińska zajmuje pierwsze miejsce w sondażach na temat smaków, które Polacy chcieliby spróbować w 2019 roku. Nic dzi
Informacja dla mediówWarszawa, 11 lipca 2019 r.Lato zdążyło się już na dobre rozkręcić, nadeszła więc pora na spotkania poszukiwaczy znakomitych smaków w towarzystwie świetnej zabawy. W ramach siódmej już edycji Wyzwani
Informacja prasowaWarszawa, 7 marca 2018Fantastyczny smak i właściwości zdrowotne Złotych owoców (miechunki peruwiańskiej) odkryli już starożytni Inkowie, dlatego owoce, często nazywa się „złotem Inków”. W połączeni
¬Włocławek, 30 stycznia 2018 r.Dzień Zebry świętuj na słodko!Mało kto wie, że 31 stycznia przypada Dzień Zebry, a jednak jest takie święto! Trudno nazwać je popularnym i bardzo poważnym. Zapewne celebrują je głównie
Zmęczenie, spadek wydajności, blada cera? To mogą być skutki niedoboru żelaza! Żelazo w jeden z ważniejszych pierwiastków mineralnych, niezbędnych nam do życia. W naszym organizmie nie jest wolnym strzelcem, lecz łączy się
Informacja prasowaWarszawa, 11 lipca 2019 Sezon urlopowo-wakacyjny w pełni. Choć niektórzy wolą bierny wypoczynek spędzony na plażowym ręczniku na piaszczystej plaży, inni do relaksu potrzebują aktywności i ruszają na gór
Warszawa, 03.09.2019 r.Nowe opakowania Złota Wiśnia w nowej, stylowej szacie Elegancko zapakowane praliny to uniwersalny, niezobowiązujący prezent z klasą na każdą okazję. Teraz wyjątkowe wiśnie w likierze Solidarności ku
Informacja prasowaGrajewo, 18 sierpnia 2020Ten fermentowany napój mleczny jest uzyskiwany w procesie zakwaszania kulturami kwasu mlekowego maślanki, powstałej przy produkcji masła. Przez lata niedoceniany, ma w sobie ogromny pote