Informacja prasowaWarszawa, 14 czerwca 2018 r.Większość z nas, bo aż 64 proc planując jedzenie do pracy, decyduje się na samodzielnie zrobione kanapki czy sałatki. 39 proc. je obiady przygotowane w domu, a 37 proc. wybiera zdr
Warszawa, maj 2019 r.Opiekun seniora pilnie poszukiwany:zawód ceniony na rynku pracyWedług prognoz Barometru Zawodów 2019 w Polsce w większości województw do deficytowych zawodów należą te związane z opieką osób starszyc
Niedługo po tym, gdy przyjdą pierwsze w tym roku upały, będziemy poszukiwać skutecznych sposobów na ochłodę. Okazuje się, że to nie takie proste. Zimny prysznic, lody i zmrożone napoje mogą wywrzeć efekt odwrotny od zamier
Warszawa, 03.06.2019 r.Akcja promocyjna„Chrupnij kasę” w loterii wafli Familijnych!Najbardziej rodzinne wafelki w Polsce rozdają kasę! Przez dwa miesiące, od 1 czerwca do 31 lipca, trwa loteria wafli Familijnych pod hasłem
Informacja prasowa FLORINAMaj 2018Sprytne babki!Ich sekretem jest FlorinaNowoczesne rozwiązania ułatwiające życie cenimy w każdej dziedzinie, również w kuchni. Jeśli tylko możemy zrobić coś szybciej i skuteczniej, oszcz�
Informacja prasowaPoznań, 3 lipca 2018 r.Zdarza się, że latem, szczególnie w bardzo ciepłe dni, nie mamy apetytu, dlatego zastępujemy ciężkostrawne potrawy warzywnymi lub owocowymi przekąskami. Bywa też tak, że z uwagi na
Wyśmienite wina do 20 złotychSzukasz niezobowiązującego wina, które wpijesz do posiłku lub zabierzesz na imprezęze znajomymi? Chcesz znaleźć trunek dobrej jakości w rozsądnej cenie, który zasmakuje Tobie i bliskim, a jedn
Eksplozja kolorów z kuchnią indyjską w zimowym menuWielobarwne, zaskakujące i wciąż nieodkryte. Takie są Indie, taka jest też indyjska kuchnia, która w Polsce cieszy się coraz większą popularnością. Warto wprowadzić jej
Informacja prasowaWarszawa, 25 czerwca 2019 r.Supertalerz – zaserwuj sobie bombę witaminową!Najbardziej wartościowe produkty to te, które ofiaruje nam sama natura. Nieprzetworzone świeże warzywa i owoce, chrupiące orzec
WCZESNOJESIENNA ZUPA Z POKRZYWY I MIĘTY Z GRZANKAMISkładniki:• liście pokrzywy – 3 duże garści• liście mięty – 2 garści• czosnek – 1 ząbek• cebula – 1 sztuka• masło – 30 g• bulion warzywny – 2 l