Informacja prasowaPoznań, 7 lutego 2018 r.Romantyczne chwile… przy herbacieWalentynki to święto zakochanych, które przypada 14 lutego, czyli w dniu, kiedy obchodzone jest w liturgii kościelnej wspomnienie św. Walentego. Mim
Przepis kulinarnyKasza jęczmienna z dynią i kurkamiSkładniki:– 2 saszetka kaszy jęczmiennej grubej, np. marki Halina– 1 mała dynia piżmowa– świeży rozmaryn– sól, pieprz– olej rzepakowy tło
Sport pokierował moją filozofią pracy – o biznesie opartym na pasji Adam Adamski, kulturysta i założyciel cateringu Fit Malina. Mistrz Polski w kulturystyce, przedsiębiorca i przede wszystkim – promotor zdrowego trybu życia
Informacja prasowa – Hochland PolskaStyczeń 2018Serowe rurki – wystrzałowe przekąski!Karnawał to czas spotkań z przyjaciółmi i świetnych imprez, które obfitują w pyszne i oryginalne menu. Na domówkach najlepiej sprawd
Pierogi niekoniecznie po polsku:przepisy z czterech stron świataZ mięsem, szpinakiem, czy ruskie. Okraszone masełkiem, skwarkami lub polane śmietaną. Trudno zliczyć rodzaje i sposoby podawania pierogów. Choć wydawać się mog
Warszawa, 25.06.2019 r.Akuku! Charakternie Kwaśne Miśkiw sam raz na upały!Dzieci uwielbiają zabawę, a marka Akuku! uwielbia… zaskakiwać! Charakternie Kwaśne Miśki to soczyście owocowe żelki z kwaśną posypką, przekąsk
INFORMACJA PRASOWA15.05.2018, WarszawaJest wiele możliwości, by „dorobić” podczas studiów, ona wybrała pracę w lodziarni. Szybko zrozumiała, że to miejsce, w którym może zrealizować swoje najśmielsze marzenia smakowe,
Panna cotta ze śliwkami kalifornijskimiSkładniki:250 ml śmietanki kremówki 36%250 ml mleka8 śliwek kalifornijskichskórka otarta z połowy limonki3 łyżeczki żelatyny w proszku80 g cukruPrzygotowanie:Żelatynę zalej 3-
Informacja prasowa – DiamantListopad 2017Słodka wróżba z DiamantAndrzejki to magiczny wieczór spotkań ze znajomymi, wypełniony wróżeniem i zabawami w odczytywanie znaków i przepowiedni. Przelewanie wosku oraz ciasteczka z
Informacja prasowaPoznań, 10 kwietnia 2018 r.Na całym świecie nie brakuje miłośników popularnej pizzy. Kochamy się nią zajadać niemal pod każdą postacią – klasyczną z mozzarellą, pikantną z papryczkami chilli czy wyk