Informacja prasowaPoznań, 13 marca 2018 r.Słoneczne dni, kwitnące kwiaty, lekkie, kolorowe ubrania – wszystko wokół zwiastuje, że nachodzi wiosna. Po długiej i mroźnej zimie większość z nas nie może się jej doczekać,
Dlaczego rano nie jestem głodny?Autor: Adam Adamski, założyciel firmy cateringowej Fit MalinaOd czego zależy, że niektórzy budzą się rano z wilczym apetytem a inni nie są w stanie nic przełknąć oprócz mocnej kawy? Przycz
Informacja prasowaPoznań, 30 maja 2018 r.Kiedy słupki rtęci wskazują coraz wyższą temperaturę, szukamy skutecznych metod na ochłodzenie organizmu. Co prawda najlepszym sposobem jest picie ciepłych napojów, jednak nie każdy
Informacja prasowaWarszawa, 20 listopada 2019 r.Sałatkowe ziemniaki, czyli NIEzwykła odsłona kartofliMimo że ponad 50% respondentów, biorących udział w sondażu przeprowadzonymw ramach pierwszej edycji kampanii „Ziemniaki
Jesienne inspiracje włoską kuchniąJak co roku, wrzesień, październik i listopad upłynęły na Półwyspie Apenińskim pod znakiem kulinarnych targów i festiwali, których głównym bohaterem jest włoska kuchnia. Smakosze mogli
Czas świątecznych spotkań to również powrót do starych, tradycyjnych receptur. Czyli do wyjątkowego zestawu potraw, które zarezerwowane są tylko na czas grudniowego ucztowania. Kolacja wigilijna naturalnie postna, ale kolejne
¬Włocławek, 22 lutego 2018 r.Buziaki i cytrynowe całuski!Dzień Niespodziewanego Całusa (24 lutego) to doskonała okazja, by wyrazić na słodko sympatię lub skrywane głębokie uczucia. Wystarczy najpierw zaczaić się w kuch
Informacja prasowaPoznań, 3 sierpnia 2018 r.Jeśli właśnie szukasz pomysłu na drugie śniadanie to świetnie trafiłeś. Eksperci marki Jasmeen przygotowali kilka pysznych przepisów na lekkie, ale syte sałatki z bobikiem. To da
Informacja prasowa10 kwietnia 2017 r.Zdrowe drugie śniadanieCzęsto nie zastanawiamy się nad naszym drugim śniadaniem. Biorąc je z domu chwytamy za jogurt lub serek – gotowe produkty, które nie wymagają od nas przygotowania.
Informacja prasowa8 lipca 2019, Nowy SączPieróg niejedno ma imięWłoskie ravioli, rosyjskie pielmieni, brazylijskie empanadas, litewskie kołduny, a może gyoza? Choć przywykliśmy, że pierogi to nasza narodowa specjalność, t