Warszawa, 29.10.2020Zakupy spożywcze online w czasie pandemii – dostępne dla coraz większej liczby PolakówMieszkańcy Wrocławia jeszcze w tym roku będą mogli zrobić kompleksowe zakupy spożywcze przez internet, korzystając
Świąteczne historie – moc bakalii Wspólne ubieranie choinki, pieczenie ciasteczek, lepienie pierogów z przepisu babci… to tradycje, które zbliżają nas do siebie. Już za chwilę znów spotkamy się z naszymi bliskimi podcza
Warszawa, 22 października 2020Jesień bez wychodzenia z domu – jak zadbać o swój komfortPogoda nie rozpieszcza, a sytuacja na zewnątrz, szczególnie teraz, nie zachęca do wyjścia z domu. Poprawie nastroju nie pomaga jesienna
Depresja to choroba cywilizacyjna, która przybiera różne formy. Sprzedaż leków antydepresyjnych jest wysoka, jednak wiele osób nie zdaje sobie sprawy z ich skutków ubocznych. W przypadku depresji stosować można także olejki z
Informacja prasowa – Hochland PolskaWrzesień 2020Maasdamer – delikatnie słodki, owocowo-orzechowy młody ser żółtyHolenderski Maasdamer, choć powstał niespełna trzydzieści lat temu, zdobył już szerokie uznanie wśród
Informacja prasowaGrajewo, 10 września 2020We wrześniu warto zadbać o wzmocnienie odporności organizmu by łatwiej mógł walczyć z przeziębieniem i grypą. Jakie działania możemy podjąć, aby w naturalny sposób wspomóc or
Wrzuć na luz! Czas na ferie!Snowboard, narty, spacery w górskiej scenerii… wybieracie się na ferie zimowe? Koniecznie zabierzcie ze sobą smaczne, pożywne i zdrowe fit & style przekąski Helio z kolekcji Bakaliowe Kieszonko
Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie”Zapraszamy na obiad! Na dobry początek tatar, później krem z brokułów i stek z polędwiczki, a na deser sernik. Inspiracjami kulinarnymi dzielą się laureaci programu promocyj
Informacja prasowaGrajewo, 18 sierpnia 2020Ten fermentowany napój mleczny jest uzyskiwany w procesie zakwaszania kulturami kwasu mlekowego maślanki, powstałej przy produkcji masła. Przez lata niedoceniany, ma w sobie ogromny pote
WCZESNOJESIENNA ZUPA Z POKRZYWY I MIĘTY Z GRZANKAMISkładniki:• liście pokrzywy – 3 duże garści• liście mięty – 2 garści• czosnek – 1 ząbek• cebula – 1 sztuka• masło – 30 g• bulion warzywny – 2 l