Informacja prasowaPoznań, 18 kwietnia 2018 r.Mimo tego, że to jeszcze nie sezon na nasze ulubione owoce, to i tak możemy przygotować pyszne ciastka i desery, na przykład z wykorzystaniem wiśni. Wystarczy użyć tych ze słoika.
Informacja prasowaPoznań, 11 czerwca 2018 r.Ciecierzyca, czyli roślina strączkowa, która jest bardzo popularna w krajach basenu Morza Śródziemnomorskiego. Od niedawna podbija także serca Polaków. Jeśli jeszcze nie znasz ciec
Idzie jesień. O co zadbać w diecie przed srogą zimą. O odpowiedź poprosiliśmy Adama Adamskiego, ikonę polskiej kulturystyki, właściciela cateringu dietetycznego Fit MalinaAutor: Adam Adamski, mistrz polski w kulturystyce i w�
Informacja prasowa 17.02.2017Z miłości do architektury i gotowaniaJustyna, Agnieszka i Wojciech to trójka przyjaciół architektów, którzy poznali się podczas studiów. Łączy ich zamiłowanie do piękna, wykonywany zawód, bl
Ciesz się smakiem zimnych lodów i gorącej kawy– bez bólu zębów!Słodki sorbet truskawkowy czy rożek o smaku słonego karmelu z bitą śmietaną i polewą czekoladową? Wybór wydaje się być trudny, ale nie dla osób cierpi
Warszawa, 19.09.2019 r.Familijne jesienne wieczory na słodko!Plan na idealne jesienne popołudnie lub wieczór? Książka, herbata, serial, planszówka, kocyk i… słodka przekąska. Z takim zestawem ponura aura za oknem niestraszn
Warszawa, 24 września 2020 r.Polski soczysty drób w nowej odsłonie Wędlin z Kurnej PółkiZM Silesia wprowadza pod marką CEDROB kolejne nowości z kurczaka w linii Wędlin Kurna Półka. Są to Mięsiwo Pieczone z Kurnej Półki
Informacja prasowaWarszawa,15 września 2017Domowe przetwory przywodzą na myśl spiżarki naszych babć i pozwalają wrócić do niezapomnianych smaków dzieciństwa, bo przecież najlepiej w środku zimy smakować będzie konfitura
Informacja prasowaPoznań, 22 lutego 2018 r.Labneh to serek jogurtowy typu arabskiego, lekko solony, przygotowywany według bliskowschodniej receptury. Doskonale nadaje się do kanapek i sałatek. Jego prosta, a zarazem zdrowa recept
Tłuszcz, a nie szkodziPodstawą właściwego odżywiania jest równowaga, umiar i rozsądek w doborze składników codziennych posiłków. Od tego jak jemy zależy nasze samopoczucie, stan naszego organizmu, to czy jesteśmy odporni