Informacja prasowaPoznań, luty 2017 r.Herbaciane upominki na Dzień Kobiet8 marca zbliża się wielkimi krokami, dlatego już teraz warto pomyśleć, czym obdarujemy wyjątkowe kobiety, odgrywające ważne role w naszym życiu. Co
Informacja prasowaPoznań, 6 września 2017 r.Jednym z najsmaczniejszych i najsłodszych owoców lata jest brzoskwinia, która w czasach starożytnego Rzymu nazywana była perskim jabłkiem. Znajduje się w niej wiele witamin i miner
Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie”Głodni nowych przepisów? Z pomocą przychodzą organizatorzy programu „Doceń polskie” i opracowany przez nich kulinarny e-book. Publikacja zawiera opisy przygotowania przysta
Sos myśliwski z grzybami leśnymi serwowany z pieczonymi ziemniakamiGrzyby leśne ożywiają kuchnię i odmieniają ją nie do poznania. Z jednej strony dzięki swojemu niepowtarzalnemu aromatowi potrafią uczynić ze zwykłego posi�
Wrocław, 06.05.2014INFORMACJA PRASOWA MARKA: PONTIASORTYMENT: nowość!!! GLASSA SOJOWA PONTINowość ? oryginalna włoska Glassa Sojowa PONTI Włoska marka Ponti rozpoznawalna w wielu krajach dzięki najwyższej jakości produ
Informacja prasowaPoznań, 6 grudnia 2019 r.Organizujesz wigilię firmową? Wiemy skąd zamówisz wybitne ciasta!Cukiernia z 55 letnimi tradycjami to rozwiązanie dla twojego biznesu. Planując święta w miejscu pracy lub prezenty
Warszawa, maj 2019 r.Opiekun seniora pilnie poszukiwany:zawód ceniony na rynku pracyWedług prognoz Barometru Zawodów 2019 w Polsce w większości województw do deficytowych zawodów należą te związane z opieką osób starszyc
Warszawa, 3 września 2018 r.Informacja prasowaSmaczne i zdrowe przekąski do szkoły dla Twojego dzieckaNowy rok szkolny to kolejne wyzwanie dla dzieci, ale i rodziców. Dla tych drugich – zwłaszcza w kwestii kulinarnej. Jak wyn
Informacja prasowa BRACIA SADOWNICYwrzesień 2018 r.Prosto, zdrowo, pysznieDrugie śniadanie od Braci SadownikówW wirze codziennych obowiązków często zapominamy o tym, jak ważnym posiłkiem jest drugie śniadanie. Pomijamy je
Bombonierka z pralinkami ze śliwką kalifornijską ombreSkładniki: 2-3 śliwki kalifornijskie ok. 80ml rumu 250g białej czekolady 60ml śmietany kremówki 36% 2 łyżki miękkiego masła liofilizowany burak