Informacja dla mediów Warszawa, 11 lipca 2019 r. Lato zdążyło się już na dobre rozkręcić, nadeszła więc pora na spotkania poszukiwaczy znakomitych smaków w towarzystwie […]
Warszawa, 24.09.2019 Frisco.pl w walce o godne warunki dla kurczaków brojlerów Choroby serca, złamania kości pod wpływem nienaturalnie dużego ciężaru ciała, przebywanie w ciasno stłoczonych […]
Choć lubimy kulinarne eksperymenty i coraz chętniej otwieramy się na nowe, mniej lub bardziej egzotyczne smaki, równie chętnie odkopujemy także stare przepisy naszych babć. Przepisy […]
Informacja prasowa Poznań, 16 stycznia 2018 r. Poranna inspiracja, czyli orientalne śniadanie Posiłkiem, który odpowiada za dostarczenie nam energii na pierwsze godziny po przebudzeniu jest […]
Informacja prasowa Grajewo, 18 sierpnia 2020 Ten fermentowany napój mleczny jest uzyskiwany w procesie zakwaszania kulturami kwasu mlekowego maślanki, powstałej przy produkcji masła. Przez lata […]
Informacja prasowa Warszawa, 2 lipca 2018 Czy wiesz, że gotowanie z dziećmi uczy zdrowego odżywiania? Dzieci uwielbiają pomagać w kuchni – nawet jeśli ich zadaniem […]
Warszawa, 24 września 2020 r. Polski soczysty drób w nowej odsłonie Wędlin z Kurnej Półki ZM Silesia wprowadza pod marką CEDROB kolejne nowości z kurczaka […]
Warszawa, 3 września 2020 r. Szczypta wiedzy o pieprzach Pieprz to, obok soli, najbardziej znana przyprawa na całym świecie i stosowana w niemal każdej kuchni. […]
Informacja prasowa Poznań, 16 lipca 2018 r. Od pokruszonego lodu z syropem owocowym, przez sorbety, po wachlarz lodów mlecznych z dodatkami na patyku, w rożku […]
Informacja prasowa Poznań, 11 września 2017 r. Herbata obecnie przeżywa swój renesans. W wielu restauracjach nie jest już podawana w prostej filiżance, bez żadnych dodatków. […]