Informacja prasowa Warszawa, 11 grudnia 2017 r. Trening zimą? Sprawdź, dlaczego warto uwzględnić w diecie ziemniaki uprawiając sport Na zdrową sylwetkę trzeba pracować cały rok, […]
Informacja prasowa Poznań, 10 kwietnia 2018 r. Na całym świecie nie brakuje miłośników popularnej pizzy. Kochamy się nią zajadać niemal pod każdą postacią – klasyczną […]
DYLEMAT RODZICÓW: SŁODKIE PRZEKĄSKI W SZKOLNEJ ŚNIADANIÓWCE? DAWAĆ CZY NIE? Słodycze w szkole to kontrowersyjny temat wśród rodziców, którzy często stają przed dylematem: pozwolić dziecku […]
Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie” Kierunek „Dobry smak”! Choć po drodze nie zabraknie orientalnych akcentów, nie zapominamy o korzeniach. Zapraszamy do przygotowania dań, w których […]
Informacja prasowa Warszawa, 28 maja 2018 r. Burgery uznawane są za jedno ze sztandarowych amerykańskich dań, kulinarny symbol Stanów Zjednoczonych. Najpopularniejszymi są te ze średnio […]
Warszawa, 06.03.2019 r. Informacja prasowa Hygge, lagom, ikigai, sisu, skogluft… czyli jak zagraniczne mądrości, przełożyć na polskie realia Hygge, lagom, ikigai, sisu, skogluft… obcojęzycznie brzmiące […]
Warszawa, 05.03.2020 r. Marka Jeżyki wspiera polskie jeże Marka Jeżyki angażuje się w pomoc polskim jeżom. Wesprze finansowo ośrodek rehabilitacji zwierząt „Jeżurkowo”, m.in. opiekujący się […]
Informacja prasowa – Diamant Listopad 2017 Słodka wróżba z Diamant Andrzejki to magiczny wieczór spotkań ze znajomymi, wypełniony wróżeniem i zabawami w odczytywanie znaków i […]
Jesienne dania wcale nie muszą być nudne ani ciężkie. Przygotowując tygodniowe menu warto zainspirować się potrawami z innych części świata, które nie tylko wprowadzą nowe […]
Aromatyczny wigilijny barszcz czerwony Przepis poleca Robert Muzyczka, szef kuchni Dworu Korona Karkonoszy! Składniki: – głowy karpia 2 szt. – marchew 3 szt. – pietruszka […]