Gelato Festival 2018 w Warszawie dobiegł końca11-06-2018 | 15:41 | WarszawaGelato Festival 2018 w Warszawie dobiegł końca.Poznaliśmy zwycięzcę polskiego “przystanku” oraz reprezentatów Polski, w kolejnym etapie konkursu
Warszawa, 23 stycznia 2020Informacja prasowaOlej palmowy. O co ten raban?1 lutego obchodzimy dzień bez oleju palmowego. Według raportu Frost & Sullivan w Polsce na jednego mieszkańca przypada aż 9,8 kilograma tego tłuszcz
Informacja prasowaWarszawa, 13 lutego 2017Na Walentynki zakochaj się w orzechach W orzechach nie trudno się zakochać. Dlaczego? Bo są znakomitym dodatkiem do potraw słodkich i wytrawnych oraz przekąską odpowiednią o każdej
Sos myśliwski z grzybami leśnymi serwowany z pieczonymi ziemniakamiGrzyby leśne ożywiają kuchnię i odmieniają ją nie do poznania. Z jednej strony dzięki swojemu niepowtarzalnemu aromatowi potrafią uczynić ze zwykłego posi�
Wrocław, 03.01.2019INFORMACJA PRASOWAMARKA: Ol’VitaASORTYMENT: Olej lniany do diety dr Budwig zimno tłoczony, nieoczyszczony Ol’Vita – 250ml, 500 ml, 1000 ml100% naturalny Olej lniany do diety dr Budwig zimno tłoczony, ni
Informacja prasowa AlmetteWrzesień 2019DOM Z WIDOKIEM NA GIEWONT4 edycja Wielkiej Loterii Almette! Trwa Wielka Loteria Almette, w której do wygrania jest całoroczny, w pełni wyposażony dom z widokiem na Giewont! Dodatkowo codz
Informacja prasowaWarszawa, 5 września 2019 r.Ochota na słodkie potrafi dopaść w najmniej oczekiwanym momencie i nie lubi czekać. Choć wybory na „słodkim głodzie” bywają nie do końca racjonalne, coraz częściej szukamy
Idzie jesień. O co zadbać w diecie przed srogą zimą. O odpowiedź poprosiliśmy Adama Adamskiego, ikonę polskiej kulturystyki, właściciela cateringu dietetycznego Fit MalinaAutor: Adam Adamski, mistrz polski w kulturystyce i w�
Informacja prasowaPoznań, 9 maja 2018 r.Hummus to tradycyjna pasta z ciecierzycy, która jest wykorzystywana w kuchni Bliskiego Wschodu. W Polsce z roku na rok cieszy się coraz większą popularnością, a w Internecie można znale
Informacja prasowaPoznań, 7 marca 2018 r.Coraz częściej w opisach polskich restauracji pojawia się nazwa „kuchnia fushion”. Co oznacza ten kulinarny trend? To umiejętne łączenie tradycyjnych przepisów z różnych zakątk�