Świąteczne historie – moc bakalii Wspólne ubieranie choinki, pieczenie ciasteczek, lepienie pierogów z przepisu babci… to tradycje, które zbliżają nas do siebie. Już za chwilę znów spotkamy się z naszymi bliskimi podcza
Przepis na aromatyczne ciasteczka owsiane z miodem i śliwkami.Tworzenie zdrowych przekąsek i wspólne pieczenie – smaczny sposób na spędzenie czasu z dzieckiem Wspólne pieczenie to wspaniały pomysł na atrakcyjne spędzen
Informacja prasowaGrajewo, 24 lipca 2020Mleko i owoce – połączenie doskonałeTrwa lato, czyli sezon, który rozpieszcza urodzajem owoców! Możesz je nie tylko jeść, ale także… wypić! Zgaś letnie pragnienie orzeźwiający
WARSZAWA, 22.01.2020 r.Czy jesteś locavore?Locavore – trend, który szturmem zdobył Amerykę, odważnie wkracza do Polski. Do mody na zdrowsze odżywianie, produkty bio oraz życie less waste dołącza zjawisko świadomego robien
Czas na grillowanie!Najlepszy sposób na spędzanie czasu, to sport i oczywiście grillowanie. Wysiłek wzmaga nasz apetyt stąd najchętniej sięgamy po wędliny z dużą porcją białka lekko zrumienione na ruszcie. Z okazji otwarci
Przepis kulinarnySałatka z dorszem, warzywami i kaszą bulgur BIOSkładniki:• 1 opakowanie kaszy bulgur BIO (np. marki Halina BIO)• 2 filety dorsza ze skórą• 1 czerwona cebula drobno posiekana• 2 ząbki czosnku drobno
INFORMACJA PRASOWAWarszawa, 13 czerwca 2018 rokuZ płatkami jadalnego złota, podawane niczym dzieło sztuki. Tradycyjna recepturai wyrafinowana słodycz albo nieszablonowy przepis łączący w sobie z pozoru niepasujące składniki
Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie”Zapraszamy na obiad! Na dobry początek tatar, później krem z brokułów i stek z polędwiczki, a na deser sernik. Inspiracjami kulinarnymi dzielą się laureaci programu promocyj
Informacja prasowaGrajewo, 18 sierpnia 2020Zaplanowanie menu na cały dzień nie jest prostą sprawą. Często, pomimo zbilansowanych posiłków dopada nas nieopanowana chęć na dodatkową przekąskę. Po co warto wówczas sięgną�
Warszawa, 19 czerwca 2020 r.INFORMACJA PRASOWASEZONOWE PRODUKTYJak dobrze je wykorzystać?Letnie miesiące to doskonały okres na wykorzystanie świeżych produktów w kuchni. Sezonowe owoce i warzywa mają najwięcej wartości od�