Informacja prasowaWarszawa, 8 lipca 2015Orzechy włoskie – właściwości lecznicze ze smakiemW dobrze skomponowanej diecie powinny znaleźć się różnorodne produkty – zapewnia to organizmowi dostawę wszystkich niezbędnych
Informacja prasowaPoznań, 21 marca 2018 r. Kuchnia fusion to nowoczesne podejście do dobrze nam znanych potraw czy dań. Jej podstawowym założeniem jest łączenie tradycyjnych składników z różnych stron świata w niecodzienn
NIEŚPIESZNE ŚNIADANIE – TOSTY XXL Z BURACZANYM HUMMUSEM I JAJKIEMSkładniki na 4 porcje:• Chleb tostowy pszenny XXL (np. Dan Cake) – 4 kromki• czerwone buraki – 2 średnie sztuki• biała ciecierzyca z puszki –
Informacja prasowaPoznań, 16 stycznia 2019 r.21 stycznia będziemy obchodzić Dzień Babci i Dziadka. Pamiętajmy, że nic tak nie cieszy naszych seniorów, jak czas spędzany w rodzinnym gronie. Żaden materialny podarunek nie będ
Informacja prasowaPoznań, 9 stycznia 2017 r.Noworoczne postanowienia – czyli dieta z sałatką w roli głównej Na początku nowego roku wielu z nas postanawia zadbać o sylwetkę i przechodzi na dietę. Słowo to kojarzone jes
Informacja prasowaŁódź, 23 sierpnia 2017 r.Sałatka w orientalnym stylu w sam raz na letnie dni Pogoda na zewnątrz wciąż nas rozpieszcza, a wysokie temperatury nie pozwalają o sobie zapomnieć. W ciepłe, letnie dni nie mamy
Informacja prasowaWarszawa, 29 sierpnia 2019 r.Lunchbox malucha na 5 z plusem!Za pasem wrzesień, a więc początek roku szkolnego. Choć wakacje dobiegają końca, wiele dzieci nie może doczekać się na spotkanie z rówieśnikami
Smaczne Święta z TRADYCYJNYMI wędlinamiBez wątpienia idą Święta. Niebawem wspólnie z najbliższymi zasiądziemy do świątecznych stołów. Na Wigilii zgodnie z wielowiekową tradycją pojawią się dania tylko postne. Natomia
Informacja prasowa Hochland PolskaLipiec 2020Hochland Naturalnie, że pyszny!Rewolucja w kategorii serów topionychNowy ser Hochland Naturalnie, że pyszny! w kubku zawiera 100% naturalnych składników, gwarantujących 100% pyszne
Parmigiana to danie, które gości na stołach wszystkich Włochów. Kojarzy się ze słońcem, rodzinnym ciepłem i dzieciństwem. Swoim domowym przepisem na tę potrawę dzieli się Matteo Brunetti.Zdecydowanie Parmigiana di Melanza