Informacja prasowa20 stycznia 2017Marynaty do mięs na każdą okazjęSmak mięsa w dużej mierze zależy od przypraw, których użyjemy. Większość z nich sprawdza się w przypadku każdego typu mięsa, jednak są i takie, które
¬Włocławek, 19 lutego 2018 r.NOWOŚĆ Delecta poleca nowe Babeczki marchewkoweBabeczki marchewkowe Delecta to pierwsze na rynku babeczki do domowego wypieku na bazie marchewki i mąki gryczanej. Szlachetne składniki, bogactwo a
Chcesz schudnąć – jedz zupyTrudno znaleźć na świecie kraj, w którego tradycyjnym menu nie znalazłaby się zupa. W Polsce kojarzona jest wciąż z zapowiadającą główny posiłek przekąską lub pierwszym, tym mniej treściw
Informacja prasowaPoznań, 21 marca 2018 r. Kuchnia fusion to nowoczesne podejście do dobrze nam znanych potraw czy dań. Jej podstawowym założeniem jest łączenie tradycyjnych składników z różnych stron świata w niecodzienn
Informacja prasowa – Hochland PolskaPaździernik 2019Kremowa zupa jarzynowa – najlepszy przepis na jesień Jesień rozgościła się u nas na dobre. Widoczna nie tylko w kalendarzu, ale również za oknem. Dlatego już czas, aby
Informacja prasowa17 kwietnia 2018, WarszawaNa co zwrócić uwagę wybierając suplementy diety?Niezależnie od tego, jaki tryb życia prowadzimy coraz częściej słyszymy o suplementach diety. Dzięki nim możemy poprawić swoje s
Warszawa, 9 listopada 2020 r. Gęsina na św. Marcina – gęsie mięso w wydaniu Ewy Wachowicz11 listopada na imieninach Świętego Marcina króluje… gęsina. Aby przybliżyć tradycję spożywania tego szlachetnego mięsa, najpi�
Materiał prasowyZdrowe grillowanie…Upalne weekendy zachęcają do zorganizowania wspaniałej uczty na świeżym powietrzu. Co zrobić, aby ten błogi czas kojarzył nam się z przyjemnością, a nie z uczuciem przejedzenia? Dlate
Warszawa, 19 sierpnia 2019 r.Informacja prasowa5 nieoczywistych sposobów na wykorzystanie sody oczyszczonejW dobie wszechobecnego konsumpcjonizmu, coraz częściej szukamy porad i sprawdzonych sposobów na rozwiązanie codziennych
Warszawa, 3 września 2020 r.Szczypta wiedzy o pieprzachPieprz to, obok soli, najbardziej znana przyprawa na całym świecie i stosowana w niemal każdej kuchni. Nie tylko podkreśla smak potraw, ale ma też właściwości prozdrowot