Informacja prasowaWarszawa, 30 września 2019Jak zdrowo przejść na wegetarianizm?1 października – Światowy Dzień WegetarianizmuWegetarianizm niesie ze sobą wiele korzyści dla zdrowia. Kluczem do sukcesusą przede wszystki
Pudding chia z musem ze śliwek kalifornijskich i bitą śmietanąSkładniki:Pudding chia: 3 łyżki nasion Chia 250 ml mleka roślinnego (może być mleko krowie)Mus ze śliwek kalifornijskich: 200g śliwek kalifornijsk
Informacja prasowaPoznań, 4 czerwca 2018 r.Bubble tea to napój wymyślony przez mieszkańców Tajwanu w latach 80-tych. Od niedawna zyskuje popularność w Europie. Jeśli zastanawiasz się z czego przygotowywane jest bubble tea, g
Informacja prasowaWarszawa, 3 września 2019 r.Babie lato w kuchni. To już ostatnia szansa na letnie posiłki – wykorzystaj ją!I znów przyszło nam żegnać się w latem. Choć dni są coraz krótsze, a na plecy coraz częście
Informacja Prasowa AlmetteMaj 2017Smaki Sezonu Almette100% naturalnych składników! 100% przyjemności! Trend „ogrodniczy” z roku na rok staje się coraz popularniejszy. Na każdym kroku widać duże zainteresowanie tworzeniem
Informacja prasowaGrajewo, 21 października 2020Kefir, maślanka, zsiadłe mleko – czym się właściwie różnią?Mleczne produkty fermentowane działają zbawiennie na nasze zdrowie, a przy tym pysznie smakują. Są lekkie i syc
PESTKI DYNI – jesienne skarby naturyJesienią króluje jej wysokość dynia, która zachwyca kolorem, wielkością, różnorodnością i smakiem. Jest dynia piżmowa, zwyczajna, muskat, makaronowa, dynia francuska czy Hokkaido… a
Aromatyczny wigilijny barszcz czerwonyPrzepis poleca Robert Muzyczka, szef kuchni Dworu Korona Karkonoszy!Składniki:– głowy karpia 2 szt.– marchew 3 szt.– pietruszka 2 szt.
Informacja prasowaPoznań, 26 lutego 2018 r.Już za miesiąc przywita nas długo oczekiwana wiosna. To doskonały moment, aby zadbać o dietę, która ma znaczący wpływ na nasze zdrowie i wygląd zewnętrzny. Wystarczy zastosować
Informacja prasowa2 czerwca 2019, Nowy SączObowiązkowo z parówką, sosem i w podłużnej bułce. Hot dog to bardzo proste i zarazem smaczne danie, które już 4 lipca obchodzi swoje międzynarodowe święto. Jak przygotować go sa