Prosty przepis na aromatyczne danie bez glutenu jest świetnym pomysłem na obiad lub kolację na gorąco. Zapiekanka makaronowa jest nie tylko pyszna, ale także świetnie się prezentuje i dzięki temu można ja śmiało serwować go
Informacja prasowaPoznań, 17 stycznia 2018 r.Bambus to najszybciej rosnąca trawa na świecie. Potrafi osiągnąć do 20 metrów wysokości i znany jest z szerokiego zastosowania w ogrodnictwie, budownictwie, dekoracji wnętrz, a na
Przepis kulinarnyPęczakowa kutia wigilijnaSkładniki:– 150 g maku– 200 g kaszy jęczmiennej pęczak np. marki Halina (2 torebki)– ok. 5 łyżek płynnego miodu– ok. 250 g ulubionych bakalii (rodzynki, orz
Informacja prasowaPoznań, 9 października 2017 r.Herbata z mlekiem na trzy sposobyPopularna w Polsce bawarka kiedyś kojarzyła się głównie z młodymi mamami – miała wspomagać proces produkcji mleka. Dzisiaj wiadomo już, ż
Niedługo po tym, gdy przyjdą pierwsze w tym roku upały, będziemy poszukiwać skutecznych sposobów na ochłodę. Okazuje się, że to nie takie proste. Zimny prysznic, lody i zmrożone napoje mogą wywrzeć efekt odwrotny od zamier
Warszawa, 24 sierpnia 2020 r.Apetycznie przyprawiona sałatka – Zioła do sałatek Appetita z linii Ewy WachowiczKolorowe, pełne witamin, bogate w cenne mikroelementy, smaczne, zdrowe sałatki i surówki są niezastąpione w c
Informacja prasowaPoznań, 9 maja 2018 r.Hummus to tradycyjna pasta z ciecierzycy, która jest wykorzystywana w kuchni Bliskiego Wschodu. W Polsce z roku na rok cieszy się coraz większą popularnością, a w Internecie można znale
Informacja prasowaPoznań, 12 grudnia 2017 r.Herbata to zaraz po wodzie najpopularniejszy napój na świecie. Uwielbiamy pić ją pod różnymi postaciami: na gorąco, na zimno, z dodatkami, klasyczną, z mlekiem, czarną, bez cukru.
Informacja prasowa BRACIA SADOWNICYKwiecień 2018 r.Naturalny napój na bazie świeżo tłoczonego soku„Musujące jabłko” marki Bracia SadownicyTłoczony na zimno sok połączony z wodą i bąbelkami… Pierwszy na rynku n
9 lipca 2015 r.Smacznie, zdrowo i lekkoZupa to z pewnością ulubiona potrawa niejednego Polaka. Chętnie zajadają się nią nie tylko dzieci, ale również dorośli. To idealna propozycja na każdą porę roku. Podczas letnich upa�