Przepis na bezglutenowy aromatyczny chleb trzy ziarna – pyszny, chrupiący chleb prosto z twojego piekarnika Dla wszystkich, którzy cenią sobie domowe wypieki zarówno te słodkie jak i wytrawne, przedstawiamy prosty przepis na p
Informacja prasowaWarszawa, 17 lipca 2018 r.Żyjąc w pośpiechu, chcemy jednocześnie dbać o swój organizm i dostarczać mu niezbędnych wartości odżywczych, komponując naszą dietę zgodnie z rekomendacjami ekspertów. Dlatego
Wino Cote White Semi Dry – najczęściej kupowanym winem stołowym półwytrawnym w Polsce według plebiscytu Hit HandluOgłoszono wyniki 18. edycji plebiscytu Hit Handlu 2019 organizowanego przez miesięcznik Handel. Pochodzące z
Informacja prasowaWarszawa, 28 maja 2018 r.Burgery uznawane są za jedno ze sztandarowych amerykańskich dań, kulinarny symbol Stanów Zjednoczonych. Najpopularniejszymi są te ze średnio wysmażoną wołowiną, żółtym serem, sa
Przepisy szefa kuchni Marcina Budynka, ambasadora kampanii„Warzywa i owoce – na szczęście”Burger wołowy na plackach z cukinii z keczupem z jabłek Składniki (dla 4 osób):• 600 g mięso wołowego mielone (1:1 szpond
Warszawa, 02.09.2019 r.Złap złote nagrody w loterii „Złotobranie” Solidarności!Jesienne dni osłodzą i ozłocą kultowe praliny Śliwka Nałęczowska i Złota Wiśnia. Od września do końca listopada potrwa przygotowana prz
Informacja prasowaPoznań, 20 marca 2019 r.Jaką czarną herbatę wybrać, aby cieszyć się najlepszą jakością?Czarna herbata to jeden z najbardziej popularnych napojów na świecie. Może rozgrzewać lub stanowić ochłodę, by
Informacja prasowaPoznań, 16 maja 2018r.26 maja to niezwykle ważny dzień w roku – Dzień Matki. Tak naprawdę żaden prezent, którym chcielibyśmy obdarować naszą mamę, nie będzie odzwierciedlał naszego uczucia do niej. Wa
Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie”Kierunek „Dobry smak”! Choć po drodze nie zabraknie orientalnych akcentów, nie zapominamy o korzeniach. Zapraszamy do przygotowania dań, w których polskie składniki spotyka
Informacja prasowaŁódź, 20 listopada 2017 r. Hummus – czyli przysmak prosto z Kuchni Bliskiego Wschodu Kuchnia Bliskiego Wschodu słynie z wykorzystywania wielu warzyw, roślin strączkowych, ziół i aromatycznych przypr