Informacja prasowaWarszawa, 24 września 2019 r.Gdy w pierwsze dni września uczniowie wracali do szkół, niektórzy studenci dopiero wybierali się na swoje wakacje. Jednak i na nich przyszła pora – za pasem październik, a wraz
Pyszne i zdrowe przekąski na piknik!W słoneczne, letnie dni warto korzystać z pięknej pogody i spędzać czas aktywnie – najlepiej w towarzystwie zdrowych przekąsek HELIO Natura! Sprawdźcie, co warto zabrać ze sobą na sp
Składniki:• dynia piżmowa• 4 łyżki oleju rzepakowego• 1 średnia cebula• 300 g mięsa mielonego• 100 ml wody• 3 ząbki czosnku• 3 łyżki krojonych pomidorów z puszki• 2 gałązki świeżego rozmarynu• 1
Informacja prasowaPoznań, 12 kwietnia 2018 r.Wśród trendów spożywczych prognozowanych na 2018 rok jednym z najważniejszych jest ten, mówiący o niemarnowaniu jedzenia – a więc wykorzystywaniu między innymi wszystkich skór
Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie”Kierunek „Dobry smak”! Choć po drodze nie zabraknie orientalnych akcentów, nie zapominamy o korzeniach. Zapraszamy do przygotowania dań, w których polskie składniki spotyka
Informacja prasowaPoznań, 8 sierpnia 2018 r.Wakacje to czas wyjazdów, dzięki którym mamy okazje poszerzać swoją wiedzę o innych kulturach oraz poznawać nowe smaki. Przed daleką podróżą warto sprawdzić, jakich smakołykó
Warszawa, 24.09.2019Frisco.pl w walce o godne warunki dla kurczaków brojlerówChoroby serca, złamania kości pod wpływem nienaturalnie dużego ciężaru ciała, przebywanie w ciasno stłoczonych miejscach bez dostępu do świeżeg
Informacja prasowa3 lipca 2018, Nowy SączHot-dog na kilka sposobówPodłużna nacięta bułka, gorąca parówka i sos. Hot dog to wyjątkowo proste danie, uwielbiane zarówno przez dzieci, jak i dorosłych. Powstał w Niemczech, po
Przepis kulinarnyKokosowe śnieżki z ciasteczek Petit CrunchSkładniki: 8 ciasteczek Petit Crunch 2 tabliczki białej czekolady 4 łyżki śmietany 36% 4 łyżki masła Garść posiekanych orzechów 1 opakowa
Ciasto ucierane ze śliwkami kalifornijskimi i jabłkamiSkładniki: 200 g mąki pszennej 200g cukru 150g masła 80 ml mleka 3 jaja 1 duże jabłko 10 śliwek kalifornijskich 1 łyżka proszku do pieczen