5 ciekawostek na temat lodów, o których niewiele osób ma pojęcieZima powoli zbliża się ku końcowi, a wyższe temperatury sprawiają, że z chęcią będziemy sięgać po chłodne desery. Lody tworzone są od tysięcy lat, a mil
Informacja prasowaOpatówek, dn. 6 września 2018 r.Colian rezygnuje z jaj z chowu klatkowegojuż od stycznia 2019 rokuZarząd Grupy Colian zdecydował o całkowitym zaprzestaniu stosowania w produkcji jaj pochodzących z chowu kl
Warszawa, 6 listopada 2020Europejski Dzień Zdrowego Jedzenia i Gotowania.Jak wygląda dieta Polaków?Nie od dziś wiadomo, że dobrze zbilansowana dieta ma ogromny wpływ na nasze funkcjonowanie oraz zdrowie. Europejski Dzień Zdro
Warszawa, 15 lipca 2019 r.Informacja prasowaSmak lata w nowej odsłonie: arbuzSezon letni to idealny czas na sięgnięcie po soczystego i orzeźwiającego arbuza. Chyba nic tak dobrze nie gasi pragnienia, jak właśnie ten owoc. Mar
Warszawa, 19.09.2018 r.Oferta limitowana: Jeżyki kokosowe w białej czekoladzieGoplana wprowadza na rynek limitowaną edycję Jeżyków White Coconut. Kultowe ciastka słynące z wyjątkowej kompozycji składników, zostały wzbogac
Warszawa, 24 sierpnia 2020 r.Apetycznie przyprawiona sałatka – Zioła do sałatek Appetita z linii Ewy WachowiczKolorowe, pełne witamin, bogate w cenne mikroelementy, smaczne, zdrowe sałatki i surówki są niezastąpione w c
Informacja prasowaPoznań, 15 lutego 2018 r.Sałatka jako główny posiłek? Bez mięsa i ziemniaków? Wielu z nas nie przekonuje taka propozycja. Sałatki często postrzegamy bowiem jako nudne i mało sycące dania. Kojarzymy je gł
Grill w porządku, czyli sposoby na szybkie i skuteczne czyszczenie Uwielbiamy grillować, ale trochę mniejszą przyjemność sprawia nam już czyszczenie sprzętu. A zadbany grill to przecież jeden z warunków udanej zabawy na świ
Informacja prasowaPoznań, 6 czerwca 2018 r.Każdy miłośnik kuchni azjatyckiej i meksykańskiej oszaleje na punkcie tego dania. Pyszna marynata teryaki połączona z praktyczną formą burrito to gwarancja wygodnego i niezwykle pys
Kategoria :Data publikacji: 26.02.2018Jedzenie to nie tylko przyjemność, ale także fundament i podstawa dobrego funkcjonowania organizmu. Komponując menu na kolejny dzień nie powinniśmy zapominać, jak wiele możemy zrobić d