Informacja prasowaPoznań, 8 maja 2018 r.Wiosna to czas, kiedy zaczynamy coraz częściej myśleć o powrocie do aktywności fizycznej. Pierwsze cieplejsze promienie słońca, dłuższy dzień oraz zbliżający się sezon wakacyjny m
Warszawa, 9 maja 2019 r.Informacja prasowaTak dobre, że aż się zatrzęsiesz! Sprawdzone przepisy na desery z wykorzystaniem galaretkiW dzieciństwie z utęsknieniem czekałeś, aż odstawiona do schłodzenia galaretka będzie wre
Informacja prasowaPoznań, 5 czerwca 2018 r.Popularny w ostatnich latach sposób „parzenia” herbaty na zimno jest już szeroko znany i dostępny niemal w każdej kawiarni. Przy użyciu tej metody możemy uzyskać zarówno aromaty
Istnieje potwierdzony przez naukowców związek pomiędzy postrzeganym kolorem, a wzrostem apetytu. Nic dziwnego więc, że w przypadku produktów spożywczych istotne są nie tylko walory smakowe, ale i estetyczne. Obecność barwnik�
Informacja prasowa Poznań, 10 sierpnia 2017 rokuPrzepisy na orzeźwiające herbaty mrożoneNadeszły wyczekiwane upały.
Śledząc mapę kulinarną świata szybko odkryjemy, że zasada „co kraj, to obyczaj” jest szczególnie żywa w kwestii śniadań. Jak wygląda klasyczny, francuski petit déjeuner? Ile kalorii ma wyjątkowo syte śniadanie angiels
Informacja prasowa14 maja 2018, Nowy SączKończące się zapasy wekowanych warzyw i rozpoczynający się sezon na nowalijki to doskonały czas na zmianę diety. Korzystając z dobrodziejstw natury, warto pokusić się o przygotowani
Informacja prasowaPoznań, 17 kwietnia 2018 r.Pyszne desery z herbatąMiłośnicy wszelkich słodkości z pewnością mają w małym palcu sposób przyrządzenia crème brûlée czy panna cotty. Eksperci marki Akbar polecają jednak
Niezwykłe właściwości zdrowotne czarnego bzuCzarny bez już od pokoleń jest znany ze swoich prozdrowotnych właściwości. Jego szerokie spektrum działania, czyni z niego doskonały element w budowaniu naturalnej odporności org
Informacja prasowa17 sierpnia 2018, Nowy SączModne kanapki na ciepłoWłoskie panini, a może zapiekanka z polskim akcentem? Kanapki na ciepło to klasyk na śniadania, podwieczorek, kolację czy jako przystawka na wieczór ze znaj